Oldal frissítése

Marantz SR6013 ezüst-arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marantz SR6013 ezüst-arany

A Marantz SR6013 egy kompakt, 9,2-csatornás AV vevő, ezüst-arany színű kialakításban, Dolby Atmos, és DTS: X dekóderrel és lehetőséggel arra, hogy a hangfalakat a fejed felé szereld. A felsoroltaknak köszönhetően a házibulit egy olyan szintre emelheted, mint amilyet eddig nem tapasztalhattál. Diszkért, magasfeszültségű kimeneti erősítőt tartalmaz 185W teljesítménnyel mind a 9 csatornához. A tökéletes térbeli hangzást a 7.1.2 vagy a 5.1.4. konfigurációval érheted, külső erősítő nélkül. Ha hozzákapcsolsz külső erősítőt, akkor akár 7.1.4-re is kibővítheted a rendszert, mert az SR6013 ilyen formában akár 11.2. csatornát kínál. Az egyszerűbb térhangzás elosztással két csatorna tartozhat más zónába tartozó hangfalakhoz is, ahol teljesen más forrásból hallhatod a zenét, mint a fő helyiségben. 

A 9,2 csatornás Marantz SR6013 AV vevőkészülék főbb jellemzői

  • Audyssey MultEQ XT32 kalibrálásának a lehetősége
  • Audyssey MultEQ a könnyű telepítés és az audio kalibrálás érdekében
  • Kettős kimenetek a subwooferhez
  • HDMI CEC (Consumer Eletroncis Control) - vezérelheted a SMART TV távirányítójával
  • Külső vezérlés lehetősége 
  • Beépített Bluetooth, WiFi és AirPlay 2 támogatás
  • Hi-Res audió (24bit/192kHz ALAC, FLAC, WAV, DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz) támogatás
  • DTS Virtual: X(térhangzás, mennyezeti hangszórók használata nélkül)
  • Az Amazon Alexa rendszerével is kompatibilis
  • HD minőségű képek DVD lemezekről vagy analóg forrásokból
  • Fejlett D/A 32bit váltók mindegyik csatornán

4K hálózati vevő kompromisszumok nélkül

A Marantz SR6013 összesen 8 HDMI-bemenettel rendelkezik, köztük az egyik az elülső részén, tehát kompatibilis a 4K Ultra HD video szabványokkal, továbbá része egy video tartalom 60 Hz-es Full Rate, 4: 4: 4 Pure Color Sub-Sampling, BT. 2020. HDR és  HDCP2.2. kompatibilis. A két antennának köszönhetően nem okoz gondod a terjedelmes adatok Streamingje sem. Kompatibilis az Apple AirPlay2 rendszerrel, tehát az Ipad vagy Iphone használata természetesnek vehető. 

Még a nagy teljesítménye ellenére is nagyon takarékos, mivel ECO móddal is fel van szerelve, amely mutatja az aktuális fogyasztást a kijelzőn. Ez a mód egyben úgy csökkenti a fogyasztást, hogy nem romlik a hang minősége. Ezen felül az Audyssey MultEQ XT32 rendszer garantálja, hogy az akusztikus beállítások megfelelőek lesznek minden térben. Ha a vinyl szerelmese vagy, a Marantz SR6013 berendezésnek örülni fogsz, mivel közvetlen Phono bemenettel rendelkezik

A Marantz SR6013 büszkésége a DTS: X és a Dolby Atmos 

Hála az integrált multi-room rendszernek, ez a Marantz AV vevő lehet a központja a HEOS rendszernek, mely biztosítja a hangot minden szobában az otthonodban. Könnyedén lejátszhatod a zenét saját könyvtáradból, internetes streaming szolgáltatásaiból és több ezer internetes rádióállomásról, valamint kényelmesen vezérelheted őket a HEOS mobilalkalmazásokon keresztül. A zene lejátszása flashdiskről is lehetséges (az USB-port az előlapon található). Támogatja a szolgáltatásokat, mint például a Spotify, a TuneIn, az Amazon Music, a Sound Cloud, az árapály, a Napster, a Deezer és még sok mást.

Az abszolút tökéletes hangzás eddig csak a mozi csarnokok kiváltsága volt, de most már igazi 3D hangzást hallhatsz  a nappalidban is a Marantz NR1609 vevővel. A legjobb hollywoodi filmeket egészen új dimenzióból élvezheted, teljesen új dimenzióban. Egybefogva, egy jelentős javulásról van szó az összes térbeli hatásészlelésében. A klasszikus első és hátsó hangszórókhoz újabban a tér tetejéből is biztosíthatod a hangzást, anélkül, hogy fúrnod kellene. Csak további tweeterekre van szükséged, amelyek továbbítják a hangot a mennyezet felé, ahonnan tükröződnek.

Vezéreld az AV vevőt a hangoddal 

A Marantz SR6013-t az Amazon Alexa asszisztensével is vezérelheted. Csak ki kell mondanod a parancsot, és az Alexa mindent megtesz, amit akarsz - állítsd a hangerőt, ugorj a következő dalra, kapcsold be a bemeneteket, stb., ehhez csak töltsd le a HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást, amely lehetővé teszi  a hangvezérlést. Az újratervezett vezérlők Android és iOS Marantz AVR Remote alkalmazások esetén is elérhetők.

HDAM Marantz és a feszültségvisszajezlő 

A Marantz nem tolerálja a hangszórók bajlódásait,  ezért ennek a célnak megfelelően gondosan kiválasztott eszközökkel rendelkezik.  A Marantzem szabadalmaztatott HDAM áramkörei az aktuális visszacsatolási konfigurációban fejlett megoldás, amelyek javítják a lejátszás minőségét. A Marantz SR6013 teljesítményerősítő szakasza mind a hét csatornán azonos, nagyfeszültségű áramköröket tartalmaz, tehát mindegyik csatornán a teljesen egyforma hangzást érsz él. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 398 mm
Mélység 161 mm
Tömeg 12,8 kg

Szín

Szín Ezüst, Arany
Kód:  MAR003j2
Termékszám:  SR6013-N1SG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15