Oldal frissítése

Marantz PM7000N ezüst-arany

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
396 690 Ft

Marantz PM7000N ezüst-arany

A Marantz PM7000N egy sokoldalú HiFi erősítő és hálózati streamer

A Marantz PM7000N egy HiFi erősítő igényes audiorajongók számára, áram-visszacsatolással, HEOS technológiával és streamerrel. Kiváló minőségű audio alkatrészekből épül fel, a Marantz saját HDAM áramköri lapjaival, toroid transzformátorral és nagy sebességű áramellátással. Beépített előerősítő áll rendelkezésre MM hordozható lemezjátszókhoz. Zenét streamelhetsz kedvenc streamingszolgáltatásaidból, és élvezheted a nagy felbontású digitális hanglejátszást. A Marantz PM7000N az Apple Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensek segítségével is vezérelhető. A vezeték nélküli átvitel történhet AirPlay2, Bluetooth vagy HEOS segítségével. 

A Marantz PM7000N ezüst-arany HiFi erősítő legfontosabb jellemzői

  • Marantz PM7000N kétcsatornás diszkrét integrált HiFi erősítő áram-visszacsatolással
  • Teljesítmény 60 W csatornánként
  • A Marantz saját HDAM-SA3 áramköreinek széles dinamikatartománya
  • Toroid transzformátor tökéletes erősítéssel torzítás nélkül
  • Vezeték nélküli zenei streaming a HEOS-szal
  • Négy analóg bemenet
  • Analóg kimenet
  • Koaxiális bemenet
  • A Marantz PM7000N HiFi erősítő két optikai digitális bemenettel rendelkezik
  • Külső mélynyomó csatlakoztatásának támogatása
  • USB-A aljzat a nagy felbontású hangfájlokhoz
  • Beépített előerősítő MM hordozható lemezjátszókhoz
  • Nagy felbontású OLED kijelző
  • Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangalapú asszisztensek támogatása
  • TV távirányítóval működik

HiFi erősítő 60 W teljesítménnyel csatornánként

A Marantz PM7000N HiFi erősítő integrált multiroom rendszerével egy olyan HEOS rendszer központjává válhat, amely otthonod minden helyiségébe eljuttatja a hangot. Könnyedén lejátszhatsz zenét saját könyvtáraiból, internetes streaming szolgáltatásokból és több ezer internetes rádióállomásból, és kényelmesen vezérelheted őket a HEOS mobilalkalmazáson keresztül. Zenét isstreamelhetsz pendrive-ról (USB port az előlapon található) vagy olyan szolgáltatásokból, mint pl. a Spotify, TuneIn internetes rádió, Amazon Music, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer és még sok más. 

Teherbíró erősítő HDAM modulokkal

A Marantz egyedülálló HDAM moduljai jelentősen felülmúlják a hagyományos integrált műveleti erősítők teljesítményét a felfutási sebesség és a zajszint tekintetében. A Marantz PM7000N erősítő sokkal dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzást eredményez.

A Marantz PM7000N erősítő nagyszerű csatlakoztathatósága

A Marantz PM7000N HiFi erősítő négy analóg bemenettel és egy analóg kimenettel, valamint egy kiváló minőségű Marrantz Musical Phono MM előerősítővel, egy koaxiális és két optikai digitális bemenettel, valamint egy USB-A bemenettel rendelkezik a nagy felbontású audiofájlok számára.A digitális áramkörök árnyékolva vannak, és a "tiszta üzemmódok" segítségével teljesen függetlenül is kikapcsolhatók, hogy megakadályozzák az interferenciát. 



Támogatja a különböző formátumokat és a Hi-Res AUDIO-t

Ha vinyl-rajongó vagy, a Marantz PM7000N HiFi erősítőtől el leszel ragadtatva, mivel közvetlen phono-bemenettel rendelkezik. Olyan audioformátumokat is képes kezelni, mint például. ALAC, FLAC és WAV nagy felbontással, akár 24bit/192kHz-ig.

A Marantz PM7000N alacsony üzemeltetési költségekkelrendelkezik

A beépített ECO üzemmód energiamegtakarítást és képernyőn megjelenő ECO-mérőt biztosít. A Marantz PM7000N HiFi erősítő energiatakarékos üzemmódja a maximális kimeneti teljesítmény csökkentésére vagy az alacsony fogyasztási stratégiák beállítására szolgál különböző beállításoknál. Mindkét esetben a Marantz kiválóságát meghatározó hangminőség megmarad. 

A Marantz PM7000N lehetővé teszi a vezeték nélküli streaminget

A Marantz PM7000N HiFi erősítő támogatja a WiFi hálózathoz való vezeték nélküli csatlakozást. Ezáltal nagyon egyszerűen streamelheted kedvenc zeneszámaidat vezeték nélkül, WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül. A hangrendszer gyors és egyszerű, védett WiFi beállítását is biztosítja egy gombnyomással. 

AirPlay 2 és Siri támogatás

Az Apple-termékek felhasználói értékelni fogják, hogy a Marantz PM7000N HiFi erősítő AirPlay 2 funkcióval rendelkezik, így a támogatott eszközökre történő streaming még egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Így egy ikonra kattintva elindíthatod kedvenc zenéidet az Apple Music vagy a Spotify szolgáltatásból. A kényelmet tovább növeli a Siri hangvezérlés. 

A Marantzról

Az 1953-ban alapított Marantz hosszú és gazdag múltra tekint vissza a zenebarátok és igényes hallgatók által világszerte használt audioeszközök tervezésében. A "Because Music Matters" szellemében a Marantz PM7000N HiFi erősítő folytatja a Marantz hosszú hagyományát a kiváló zenehallgatási és házimozi élmény biztosításában.


Paraméterek

Jellemző

Csatornák száma 2.1
Teljesítmény csatornánként 60 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm

Bemenetek

Ethernet LAN 1 ×
Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 3 ×
USB 1 ×

Kimenetek

RCA/Cinch 1 ×
Hangfal kimenet 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók Spotify, Tidal
Egyéb funkciók Vezérlés okos eszközökkel
Távirányító igen
Kijelző igen

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 125 mm
Mélység 379 mm
Tömeg 10,8 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  MAR004i2d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  PM7000N/M1SG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05