Oldal frissítése

Marantz NR1509 ezüst-arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marantz NR1509 ezüst-arany

A Marantz egy kompakt, 5,2-csatornás AV1509 AV vevő, amely kisebb mérete ellenére kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ezzel a vevőkészülékkel élvezheted a csúcskategóriás nagy felbontású hangokat, például olyan forrásokból, mint a Dolby TrueHD, és a DTS: HD Master Audio. Az ezüst-arany Marantz NR1509 összesen nyolcHDMI-bemenettel rendelkezik, köztük az egyik az elülső részén, tehát kompatibilis a 4K Ultra HD video szabványokkal, támogatva a 60 Hz-es sub-samplinget, 4: 4: 4 Pure Color, BT. 2020. HDR és Dolby Vision. A Marantz NR1509 nagy teljesítményű diszkrét tranzisztorokkal ellátott erősítővel rendelkezik, amely támogatja a nagy felbontású hangot.

Az ezüst-arany Marantz NR1509 AV vevőkészülék főbb jellemzői

  • HEOS, Bluetooth, WiFi és AirPlay 2 támogatása
  • 5-csatornás diszkrét erősítő
  • Marantz 2016 AVR Remote
  • Audyssey MultEQ a könnyű telepítés és az audio kalibrálás érdekében
  • Kettős kimenetek a subwooferhez
  • Smart TV csatlakozó
  • Támogatás a saját fejlett telepítéshez

Kompakt 4K hálózati vevő kompromisszumok nélkül

Hála az integrált multi-room rendszernek, ez az AV Marantz lehet a központja a HEOS rendszernek, mely biztosítja a hangot minden szobában az otthonodban. Könnyedén lejátszhatod a zenét saját könyvtáradból, internetes streaming szolgáltatásaiból és több ezer internetes rádióállomásról, valamint kényelmesen vezérelheted őket aHEOS mobilalkalmazásokon keresztül. A zene lejátszása  flashdiskről is lehetséges (az USB-port az előlapon található). Támogatja a  szolgáltatásokat, mint például a Spotify, a TuneIn, az Amazon Music, a Sound Cloud, az árapály, a Napster, a Deezer és még sok más.

Vezéreld a Marantz NR1509 berendezést a hangoddal

A Marantz NR1509-t az Amazon Alexa asszisztensével is vezérelheted. Csak ki kell mondanod a parancsot, és az Alexa mindent megtesz, amit akarsz - állítsd a hangerőt, ugorj a következő dalra, kapcsold be a bemeneteket, stb., ehhez csak töltsd le a HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást, amely lehetővé teszia hangvezérlést. Az újratervezett vezérlők Android és iOS Marantz AVR Remote alkalmazások esetén is elérhetők.
Ha a vinyl szerelmese vagy, a Marantz NR1509 berendezésnek örülni fogsz, mivel közvetlen Phono bemenettel rendelkezik. A 24bit / 192 kHz-es nagy felbontású ALAC, FLAC és WAV hangformátumokat is könnyenkezelheted , vagy a DSD 2,8 MHz és 5,6 MHz-es sávjait.

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 376 mm
Mélység 105 mm
Tömeg 8,2 kg

Szín

Szín Ezüst, Arany
Kód:  MAR003a9
Termékszám:  NR1509-N1SG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05