Oldal frissítése

Maped

Maped-banner

Maped: Fedezd fel kreatív énedet játékos módon

A francia Maped márka a világ egyik legnagyobb iskolai, művészeti és irodai kellékgyártója. Termékei bizonyítottan magas minőségükkel, funkcionalitásukkal és modern dizájnjukkal tűnnek ki. Nagy hangsúlyt fektetnek a házon belüli kutatásra és az új, gyakran szabadalommal védett termékek fejlesztésére, a szigorú tesztelésre és a minőségellenőrzésre. A Maped a gyermekek számára is kínál uzsonnás és ebédhordó dobozokat vagy ivópalackokat az összehangolt MapedPicnik kollekcióban. A MapedCreativ márkanév alatt pedig olyan kreatív készleteket találsz, amelyek szórakoztatják a gyermekeket, de egyben a személyiségük fejlődéséhez is megadják a kívánt ösztönzést.

Maped színes ceruzák - háromszög keresztmetszetű

A Maped viaszkréták és színes ceruzák minden kis művészt kielégítenek

A Maped ceruzák és zsírkréták minden kis művésznek megfelelnek. Léteznek normál vagy vastag zsírkréták a kisebb gyerekek számára, helytakarékos kétvégű változatban, vízzel mosható zsírkréták vagy színes ceruzák famentes, rendkívül tartós változatban. Kaphatók Maped viaszkréták is, köztük speciálisan formázott, vízzel mosható, kemény, nem foltosodó vagy éppen ellenkezőleg, puhább olajkréták.



A Maped kiemelők és filctollak tanulásra és játékra is alkalmasak

Vannak klasszikus Maped kiemelők intenzív színekben vagy kétvégű változatok különböző típusú hegyekkel. A kiemelők közül választhatsz a nagy kapacitású FluoPeps Max, a klasszikus kiemelők, a lágyított markolatú kiemelők vagy a divatos pasztellszínű vagy csillámos kiemelők közül. Kaphatók íráshoz, precíziós rajzoláshoz és vázlatkészítéshez is alkalmas rosttollak.

Maped filctollak - Color Peps
Maped olló

A felszerelésből nem hiányozhat a Maped ceruzahegyező vagy olló

Az iskolai felszerelésből több tartozék nem hiányozhat. Ott van a formatervezett, ergonomikus és biztonságos Maped olló lekerekített hegyekkel, a megbízható klasszikus vagy nagy teljesítményű elektromos ceruzahegyező és a sokoldalú, PVC és ftalátok nélkül készült radír/gumi. És ne feledkezz meg az ergonomikus Maped körzőről és a vonalzó jellegű rajzeszközökről.

Az összes ennyiből: 34
MAPED Barbie 35dílná, multiproduktová - Kreatív szett
MAPED Barbie 35dílná, multiproduktová
4 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Kreatív szett
MAPED Barbie v plastovém pouzdře + refill - Radír
MAPED Barbie v plastovém pouzdře + refill
1 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Radír
MAPED Deepsea Paradise, 2 ks - Radír
MAPED Deepsea Paradise, 2 ks
650 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Radír

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10