Oldal frissítése

Manfrotto Professional Sling 50 MP-S-50BB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Manfrotto Professional Sling 50 MP-S-50BB

A Manfrotto Professional Sling 50 MP-S-50BB egy speciális, fénylképezőgéphez való hátizsák, amely képes nem csak a professzionális akkumulátor és objektív csatlakoztatással rendelkező SLR tárolására, de a többi 2-3 tartalék objektív, vaku és egy tablet vagy állvány tárolására. Tökéletesen megfelel az igényes szakembereknek és lelkes amatőröknek is.

Megalkuvást nem tűrő védelem
 

Poggyászként a hátizsák mérete megfelel a légitársaságok által megkövetelt szabványnak, így kézipoggyászként sajátkezűleg viheti fel az utastérbe. Szilárd, többrétegű szerkezete van, amelynek a Camera Protection System, a kamera védelmi rendszerrel kitűnő védelmet nyújt bármilyen értékes berendezéseknek és magának a fényképezőgépnek is. Személyre szabható a belső tere, a tépőzáras praktikus tárolórekesz segítségével úgy alakítja, ahogyan csak szeretné. A kiszámíthatatlan időjárás esetén speciális vízálló esőkabátot használhat.
A legfontosabb előnyök:

  • Nagy tárolóhely
  • Az SLR fényképezőgépekhez való minden kiegészítő berendezést vigyen magával
  • Notebook rekesz és állványnak való hely
  • Vízálló esőkabát
  • A kézipoggyász mérete
  • Maximális védelmet biztosít


 

Paraméterek

Belső méretek

Belső magasság 37 cm
Belső szélesség 27 cm
Belső mélység 18 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Kód:  MA703e
Termékszám:  MA MB MP-S-50BB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05