Oldal frissítése

MANFROTTO MT055XPRO3

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MANFROTTO MT055XPRO3


 MANFROTTO MT055XPRO3
 

Profi alumínium állvány

A profi Manfrotto MT055XPRO3 alumínium állvány szabadalmaztatott, 90°-os középoszlop-mechanizmussal van felszerelve, amely lehetővé teszi az oszlop normál függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését. A fejállvány alapját egy vízmértékkel is ellátták, felvételkor így még pontosabb.


Könnyen beállítható

Az MT055XPRO3 állvány könnyen beállítható, és tömege mindössze 1,67 kg. Ezért lehetővé teszi, hogy mindössze 9 cm-rel a talaj feletti magasságból is stabil képeket készíthess, a középső oszlop kihúzása után pedig akár 146 cm magasból is fényképezhetsz, különböző szögekben.

 MANFROTTO MT055XPRO3
 

 MANFROTTO MT055XPRO3
 

Nagy teherbírás

A három szekciós Manfrotto MT 055XPRO3 állványnak olyan zárrendszere van, amely különállóan zárja le a lábak szekcióit. Emellett új megoldást találtak az elfordítási szög stabilizálására. Az innovatív szerkezeti megoldásoknak köszönhetően tökéletesen alkalmas a profi munkára és a nehezebb, objektíves fényképezőgépek megtartására. Összecsukva kicsik a méretei, a hossza mindössze 61 cm, és a teljes teherbírása akár 7 kg.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 146 cm
Szállítási magasság 61 cm
Max. terhelhetőség 7 kg
Tömeg 1,67 kg
Állványmenet 3/8"

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Fej nélkül (csak csavar)
Kód:  MAN005m
Termékszám:  MA MT190GOA4TB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15