Oldal frissítése

MANFROTTO MT 290DUA3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MANFROTTO MT 290DUA3

A Manfrotto 290DUA3 állványa egyesíti az alapvető és a high-end szolgáltatásokat, amelyek kiegészítők formájában jelennek meg a kreatív fotózás rajongóinak. Alumínium lábakkal kellő merevséget, tartósságot és a könnyedséget biztosít, amely mozgás közben lesz igazán értékelhető. A reteszelő kart állítható nyomású, így nem befolyásolja az elhasználódást és a kopást. Az állvány megbízhatóan működik, bármely helyen is járjon!

Legfontosabb jellemzők

  • Rugalmas állvány kiegyensúlyozott paraméterek
  • Állítható középső oszlop új perspektívákhoz
  • Láb gyorsan beállítható négy szögben
  • Menetes, 3/8"
  • Továbbfejlesztett gumitalp a jobb stabilitás érdekében

Minden helyzetre

A nagy előnye ennek az állványnak a szabadalmaztatott mechanizmusa a középső oszlopon. Ez lehetővé teszi, hogy az oszlop növelhető legyen függőlegesen vagy vízszintesen. Ez megnyitja a lehetőségek széles körét a fotózás idején, az állvány így univerzális segítség lesz az Ön számára minden helyzetben. Nem kell aggódni a stabilitás miatt. Az új típusú gumírozott lábak minden felületen megállnak majd.

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 165 cm
Szállítási magasság 62 cm
Max. terhelhetőség 5 kg
Tömeg 1,84 kg

Anyag

Anyag Alumínium
Kód:  MAN200
Termékszám:  MA MT290DUA3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20