Oldal frissítése

MANFROTTO 685B NEOTEC

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MANFROTTO 685B NEOTEC

A teleobjektíves felvételekhez nehéz objektívek vagy pásztázás támogatásaként ez a MANFROTTO rendkívül kompakt és tartós háromszekciós monopod nagyszerűen alkalmas. Az állványhoz képest kisebb méreteket, kisebb tömeget és jobb mobilitást kínál. Az 1/4 "és 3/8" méretű szálak kiterjesztik a háromdimenziós állvány használatát a digitális eszközök széles skálájára, legfeljebb 8 kg-ig. A habpárnás kialaktás biztosítja a kényelmet és a kezek védelmét, ha a monopodot rossz időben kezeli. Egy praktikus öv a biztonságosabb rögzítéshez és szállításhoz is használható.

Legfontosabb jellemzők

  • max. terhelés 8 kg
  • Magassága összecsukva 74,8 cm, max. magasság 170 cm
  • 1/4 "és 3/8" szálakat
  • NeoTec technológia az állvány magasságának gyors rögzítéséhez
  • könnyű és szilárd alumínium kivitel
  • habos padding a kényelmes illeszkedéshez még hideg időben is
  • praktikus csuklópánt

Azonnal elérhető

Emellett a Monopod egyedülálló, innovatív magasság-rögzítő mechanizmussal is rendelkezik. Csak tegye a padlóra, nyomja meg a kis pedált, nyomja meg az állvány fogantyúját, és húzza fel a kívánt magasságra, ezután csak nagyszerű képeket kell készíteni. Miután kiválasztotta a kívánt magasságot, egyszerűen engedje el a fogantyú gombját az állvány magasságának rögzítéséhez. Ez a funkció ideális megoldás, ha azonnal rendelkezésre kell állnia a monopodnak, és nem akar semmilyen fontos pillanatot kihagyni.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Monopod

Tulajdonságok

Max. magasság 170 cm
Szállítási magasság 74,5 cm
Max. terhelhetőség 8 kg
Tömeg 1,08 kg
Állványmenet 1/4", 3/8"

Anyag

Anyag Alumínium
Kód:  MAN178a
Termékszám:  685B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10