Oldal frissítése

MANFROTTO 468MGRC4

MANFROTTO 468MGRC4

A 468MG a legfejlettebb háromlábú - állvány fej a Manfrotto egész portfóliójában. Úgy tervezték, hogy kielégítse a professzionális fotósok igényeit a könnyűségre és a  terhelhetőségre vonatkozóan, ezért a lehető legjobb anyagból készítették -  magnéziumból.   Nagy teherbírásának köszönhetően  alkalmas teleobjektívek és  kamerák együttes használatára. A túlméretezett rögzítőgomb - kombinálva egy szabadalmaztatott hidraulikus mechanizmussal -  biztosítja a sziklaszilárd rögzítést a kívánt pozícióban, minimális erőfeszítéssel.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Háromlábú-állvány fej a tulajdonságok kivételesen jó  kombinációjával
  • Hatalmas teher-kapacitása ellentmond a nagyon könnyű súlyának
  • A jelentős rögzítési  erőt nagyon precízen lehet adagolni (szabadalmaztatott hidrosztatikus zár)
  • Erősített vezérlés minden  egyes tengelyen
  • Gyakorlatilag bármilyen helyzetben (360 ° körüli ± 90 fok fel / le) felállítható
  • A fej fel van szerelve 410PL MA gyorskioldó lemezzel
     

     

Bármilyen helyzetben

A 468MG sorozatot gondosan olyan technikával tervezték, és úgy gyártották,  hogy  egy alacsony tömeget érjenek el az erősség és a teherbírás legkisebb veszélyeztetése nélkül. Ez a termék használ hidrosztatikus  fejrögzítést alkalmaz,  amely nagyobb erőkifejtésre képes, mint a hagyományos zárak. Ennek köszönhetően  a fej nagyobb terhet visel, ugyanakkor csökkenti a blokkolási eltérést a nagyobb pontosság érdekében. Mivel  mindegyik tengelyen van rögzítési lehetőség, a  fej pontosan úgy állítható és mozgatható , ahogy az a fotográfusnak megfelelő. Hidrosztatikus zár biztosítja a teljes rögzítés feletti teljes ellenőrzést,  és a terepen soha nem okoz majd csalódást Önnek.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Magnézium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Gyorskioldó lemez

Tulajdonságok

Állványfej típusa Golyós
Terhelhetőség 16 kg
Magasság 12 cm
Tömeg 700 g
Kód:  MAN100c4
Termékszám:  MA 468MGRC4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20