Oldal frissítése

MANFROTTO 468MGRC2

5 1 értékelés

MANFROTTO 468MGRC2

A 468MG a legfejlettebb állványfej az egész Manfrotto portfólióban. Úgy tervezték, hogy kielégítse a professzionális fotósokat a könnyedséggel és terhelhetőséggel, és így a lehető legjobb megoldást biztosítja ilyen célokra - a magnéziumot. Nagy kapacitásának köszönhetően teleobjektív teleszkópokhoz és kamerákhoz is alkalmas. A túlméretezett zárógombok a szabadalmaztatott hidraulikus mechanizmussal kombinálva minimális erőfeszítéssel biztosítják a rögzítést a kívánt pozícióba.

Legfontosabb jellemzők

  • Állványfej rendkívüli funkciók kombinációjával
  • Hatalmas teherbírási képesség
  • Megfelelő szorítóerő (szabadalmaztatott hidrosztatikus zár)
  • Továbbfejlesztett vezérlők minden tengelyhez
  • Gyakorlatilag bármely pozíció (360 ° körüli, ± 90 ° fel / le) beállítható
  • Fej 200PL gyorskioldóval?

Bármilyen pozíció

A 468MG sorozat esetében a tervezési és gyártási technikákat gondosan úgy tervezték meg, hogy alacsony tömeget érjenek el anélkül, hogy kompromisszumokat kéne kötni. Olyan hidrosztatikus fejrögzítést alkalmaz, amely több energiát fejleszt, mint a hagyományos megoldás. Ennek köszönhetően a fej nagyobb terhelést hordoz, de csökkenti a blokkolási eltérést a nagyobb pontosság érdekében. Az egyes tengelyek reteszelésével a fej beállítható és pontosan eltolható. A hidrosztatikus zár teljes ellenőrzést biztosít a lezárás felett, és soha nem fog csalódást okozni e területen.

Paraméterek

Anyag

Anyag Magnézium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Gyorskioldó lemez

Tulajdonságok

Állványfej típusa Golyós
Terhelhetőség 10 kg
Magasság 12 cm
Tömeg 600 g
Kód:  MAN100c2
Termékszám:  MA 468MGRC2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05