Oldal frissítése

Lotus Grill LK-2500

4,7 32 értékelés
5 890 Ft

Lotus Grill LK-2500

Grillezz gyorsan és egészségesen LotusGrill faszénnel, amely 100%-ban természetes, magas fűtőértékű és gyorsan felmelegszik. Garantálja a legjobb eredményeket, tekintettel a füstmentes, egészséges és könnyű grillezésre. Fő előnyei közé tartozik a gyors bemelegedési folyamat, a hosszú égési idő, s ezért az alacsony fogyasztás. A LotusGrill faszén kemény bükkfából készült, melynek fűtőértéke magas - 1 kg szén 6 grillezési alkalomhoz is elegendő lehet, így egy órányi grillezés költsége csak kb. 275 HUF. Gyártása során nem használnak például brikettek előállításakor alkalmazott vegyszereket. Nem tartalmaz továbbá port, sem más, az átlagos faszénre jellemző szennyező anyagot, így nem is füstöl.


A LotusGrill faszén előállítási folyamata megfelel a DIN 1860-2: 2005. szigorú minőségügyi és ökológiai előírásoknak. A gyártáshoz használt nyersanyag  FSC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származik, mely a legmagasabb szintű fenntartható és felelős erdőgazdálkodást jelöli.
Paraméterek és specifikációk:


Típus:
Eredeti LotusGrill hozzávalók
Anyaga:
Bükkfa
Súly:
2,5 kg
 

Kód:  JR101u
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LK-2500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15