Oldal frissítése

L´OR Classic, őrölt, 250g

4,4 3 értékelés
2 990 Ft

L´OR Classic, őrölt, 250g

ĽOR kávé

Őrölt kávé

L'OR Classique kávé

finom - kiegyensúlyozott - elegáns

CLASSIQUE őrölt kávé

Őrölt kávé ĽOR

CLASSIQUE őrölt kávé

A ĽOR Crema Absolu CLASSIQUE kávé egy sima és bársonyos klasszikus, amely harmonizál az enyhe citrusos savassággal és a közepes pörkölésű kávé kiegyensúlyozott, elegáns ízével, amely soha nem megy ki a divatból.


A ĽOR CLASSIQUE őrölt kávé alkalmas eszpresszó készítésére automata kávéfőzőben, de french pressz-ben vagy csepegtetőgépben is. 

A ĽOR CLASSIQUE kávébabokat hűvös és száraz helyen tárold. 

A ĽOR Crema Absolu CLASSIQUE őrölt kávét fenntartható termelési módszerek szerint termesztik a gazdák, és 300%-os UTZ tanúsítvánnyal rendelkezik. A ĽOR az UTZ-vel együttműködve támogatja a fenntartható kávétermesztési gyakorlatokat. A fő cél a gazdák életkörülményeinek javítása és a környezet védelme.


Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Őrölt

Kávé típusa

Kávé fajtája 100% Arabica
Kód:  LORKA266
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4070009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20