Oldal frissítése

Logitech Speaker System Z533 Black

4,6 64 értékelés
54 690 Ft

Logitech Speaker System Z533 Black


Z533_power
 

Lenyűgöző, erőteljes hangzás

Hagyd magad elragadtatni a Logitech Z533 hangszórórednszer erőteljes, tiszta előadásától. A két 2,5 hüvelykes szélessávú, félkupolás fedelű hangszórók 60W-os RMS teljesítményre képsek, míg csúcsteljesítményük akár az óriási 120 wattot is elérheti, így bárhol, kompromisszumok nélkül élvezheted kedvenc zenéidet. Továbbá, a hangszórók az elérhető legfinomabb anyagból készültek, így a luxus arany elemekkel díszített fekete dizájn, még erőteljesebben érvényesül.


Z533_bass
 

Lélegzetelállító basszus

Élvezd a gazdag, dinamikus mélysugárzó basszusát, amely az előlapon található reflexnyíláson keresztül, egy hangot sem hagy elveszni. A két colos átmérő, a henger alakú dizájn, és a kétoldali nyak javítja az alacsony frekvenciás átvitelt, így szinte mozi minőségben élvezheted a filmek akciójeleneteit, kedvenc albumaid zenét pedig nagyobb részletességben hallgathatod.


Csatlakoztasd kedvenc készüléked

A Logitech Z533 nem csak egy közönséges hangszóró számítógépedhez. Csatlakoztathatod tabletedhez, okostelefonodhoz, vagy akár televíziódhoz, a 3,55 mm jack csatlakozók és az RCA bemenetek segítségével. A Playstation 3 vagy az Xbox 360 csatlakoztatása sem akadály.

Z533_devices
 

Kéznél az irányítás

kontrol panelnek köszönhetően, mindig gyorsan és könnyedén állíthatod a hangszórók teljesítményét, hangerejét, vagy basszusát. Az intelligensen elhelyezett kontrol panelen túl, a hangszórószett rendelkezik egy extra 3,5 mm-es jack csatlakozóval is, így könnyedén csatlakoztathatod például okostelefonodhoz, tabletedhez, vagy MP3 lejátszódhoz. Így mindenhová magaddal viheted kedvenc zeneválogatásodat!

Z533_panel
 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 60 W
Min. frekvencia 55 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm

Jellemzők és funkciók

Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezetékes

Soundbar méretek

Szélesség 10 cm
Mélység 8,5 cm
Magasság 17,5 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 25,5 cm
Mélység 19,5 cm
Magasság 26,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 5,5 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Szín

Szín Fekete
Kód:  JL010d5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  980-001054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10