Oldal frissítése

Logitech Harmony Ultimate

Logitech Harmony Ultimate

A Logitech egy univerzális meghajtó, amelynek kezelése valóban gyerekjáték. A Harmony Ultimate egy nagyszerű darab, amellyel könnyedén kezelhető akár 15 eszköz is, így például televízió, videó, házimozi set-top box és hasonló dolgok további illesztőprogramok igénye nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns design
  • Magas kompatibilitás
  • Tevékenység-szabályozó beállítások
  • Érintőképernyős színes kijelző
  • Megvilágított billentyűk

Tökéletes felhasználói felület

Harmony Ultimate fel van szerelve egy nagyon praktikus és világos színes érintőképernyővel. Ezen keresztül szemmel tarthatod a kedvenc csatornáidat, alkalmazásokat és beállításokat, és ha szükséges, útmutatót. A kijelzőnek rezgő válaszjelzése is van és beállítható gesztusai. A megvilágított gombokkal a használat nagyon egyszerű még sötétben is. A vezető fel van szerelve egy giroszkóppal, ami aktívvá teszi a mozgását. Ha sokáig nem mozgatod, automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.

Magas kompatibilitás

A Harmony Ultimate kompatibilis több mint 270.000 különböző eszközzel, így a legtöbb multimédiás eszköz kezelhető vele. A használat nagyon egyszerű, csak csatlakoztasd a távirányítót a számítógéphez, és töltsd fel azokat a készülékeket, amelyeket vezérelni szeretnél.

Hasznos kiegészítők

A Harmony sorozat igazán nagy előnye az aktív használat. Ez egy olyan beállító rendszer, ahol a vezérlő több eszköz egyidejű indítását és leállítását irányíthatja. Használhatod a TV gombot, ha TV-zni akarsz és a set up boxot vagy a műholdat. Ha megnyomod a kikapcsolást, minden kikapcsol és nem kell újra és újra megcsinálnod minden eszközzel. A vezérlő fel van szerelve egy beépített tölthető akkumulátorral. A szett tartalmaz egy kényelmes tartót a töltéshez.

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Windows Vista, Windows 7, Windows 8, a Windows XP
Mac OS X 10.6 vagy újabb

A csomag tartalma:
távirányító
USB kábel
töltőállomás
AC adapter
használati útmutató

Kód:  JT019l3b
Termékszám:  915-000228
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15