Oldal frissítése

Logitech Harmony 950

Logitech Harmony 950

A Logitech gyártó az univerzális távirányítók új sorozatát fejlesztette ki, amelyek segítségével a készülékeink vezérlése szinte gyerekjáték. A Harmony 950 egy remek távirányító, amely akár 15 készülék vezérlését teszi lehetővé, így biztosítja a televízió, a videó lejátszó, a házimozi, a set top box és az ehhez hasonló készülékek vezérlését, további távirányítók használatára pedig egyáltalán nincs szükség.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns design
  • Nagyfokú kompatibilitás
  • A tevékenységek beállításának lehetősége
  • Színes érintőkijelző
  • Megvilágított gombok

A tökéletes felhasználói felület

A Harmony 950 távirányítót egy nagyon praktikus és áttekinthető érintőkijelzővel látták el. A kijelző megjeleníti a kedvenc csatornákat, az alkalmazásokat és beállításokat, és szükség esetén a súgót is. A készüléken beállíthatjuk, hogy az érintésre rezgéssel reagáljon, továbbá bekapcsolhatjuk a gesztusvezérlést is. A megvilágított gombok pedig egyszerűvé teszik a sötétben való használatot.

Nagyfokú kompatibilitás

A Harmony sorozat több mint 270.000 különböző eszközzel kompatibilis,  amelynek köszönhetően a legtöbb otthoni multimédia lejátszó vezérlésére alkalmas. A beállítása nagyon egyszerű. A Harmony távirányítót a számítógéphez kell csatlakoztatni, és a mellékelt szoftver segítségével be kell állítani az üzemeltetni kívánt készülékek típusát. 

Hasznos kiegészítők

A Harmony sorozat távirányítóinak az előnye, hogy beállíthatjuk az ún. aktivitásokat. Ezek olyan beállítások, amelyekkel a távirányító ki- és bekapcsol egyszerre több készüléket. Beállíthatjuk a TV gombra, hogy a megnyomásakor kapcsolja be a TV-t, a set top box-ot és a szatellitet. Ha megnyomjuk a kikapcsoló gombot, a távirányító mindezt egyszerre kikapcsolja, így nincs szükségünk több távirányító használatára. A távirányítót cserélhető, beépített akkumulátorral látták el, amelynek 20%-kal hosszabb az üzemideje, mint az előző generációs távirányítók akkumulátorainak. A készlet tartalmaz egy praktikus töltőállványt is.  

Műszaki adatok:

Méretek:
19,2 x 54 x 3,9 cm

Tömeg:
163,8 g

Kompatibilitás:
Windows 10, Windows 7, Windows 8
Mac OS X 10.7 vagy újabb

A csomag tartalma:
Távirányító
USB-kábel
Töltőállvány
AC adapter
Használati útmutató

Kód:  JT019l3g
Termékszám:  915-000260
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20