Oldal frissítése

LINTEO

Linteo

Linteo: cseh márka, amely örömet hoz az életedbe

A Linteo egy minőségi és megbízható cseh márka, amely több, mint 25 éve kiváló segítőtárs a háztartásokban. Fő küldetése, hogy megkönnyítse a háziasszonyok és az egész család életét. Higiéniai termékeket gyárt, például zsebkendőket, WC-papírt vagy konyhai törlőkendőket. A Linteo emellett egy speciális Linteo Baby PURE ORGANIC termékcsaládot is forgalmaz, amely édesanyáknak és gyermekeiknek szól.

Linteo higiéniai termékek

Linteo higiéniai termékek

A Linteo kiváló minőségű higiéniai termékeket kínál. Minőségi szempontból ezek a termékek 100%-ban cellulózból készülnek. Mindig maximális puhaságot, lágyságot és szilárdságot biztosítanak a WC-papír, papírszalvéta vagy sminklemosó vattakorong esetében. Mindenki kiválaszthatja a sajátját, és a Linteo higiéniai termékek nélkülözhetetlen társakká válhatnak az otthonokban.

Linteo Baby gyermek kozmetikai termékek

A Linteo Baby termékcsalád új PURE ORGANIC kozmetikai termékei nagyszerű választást jelentenek apróságaink számára. Ebben a sorozatban megtalálható a gyermek kozmetikumok teljes választéka, például BIO orvosi körömvirággal vagy Biolin P-vel dúsított nedves törlőkendők, fültisztító pálcikák, amelyeket kifejezetten a finom baba fülhöz terveztek, eldobható előkék és nem utolsó sorban a baba pelenkázásához tervezett alátétek, amelyek ideálisak az otthoni környezetbe, de utazáshoz is.

Linteo Baby
Linteo higiéniai termékek

Linteo konyhai törlőkendők

Ma a papírból készült konyhai törlőkendők minden modern háztartás szerves részét képezik. Használhatod őket a konyhában főzés közben, vagy kültéri grillezéshez, különféle takarítási tevékenységekhez és még a garázsban is. Leegyszerűsítik és felgyorsítják a háztartás takarítását, ezáltal időt takarítanak meg, amelyet takarítás helyett gyermekeidnek, családodnak és barátaidnak szentelhetsz. A Linteo nagy hangsúlyt fektet a lehető legjobb ár-érték arányra. Válaszd a 100%-ban cellulózból készült Linteo papírtörlőt.

Paraméterek módosítása
75 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20