Oldal frissítése

LG VS8405SCW

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG VS8405SCW

Erőteljes porszívó az LG-től, a vezető gyártótól, 2 az 1-ben univerzális kivitelezése teljes szabadságot nyújt takarításkor. Leleményes kialakítása ötvözi a rúd- és kézi porszívót, és csupán Önön múlik, melyiket választja. A kábel nélküi kivitelének hála már nem fogja Önt korlátozni takarítás közben semmiben. A porszívó magas szívóerőt nyújt, és meghajtásáról egy pár lítium-ion akkumulátor gondoskodik (Dual PowerPack), amely akár 60 perces működést tesz lehetővé normál módban, és 40 perces működést maximális teljesítmény mellett. Természetesen van egy kivehető portartálya is, amely 0,35 l űrtartalmú.

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális 2 az 1-ben rúd- és kézi porszívó
  • Erőteljes Smart Inverter motor 10 év garanciával
  • Erőteljes rotációs Anti-Tangle Brush kefe az összekuszálódott hajszálak ellen
  • Beépített porkefe és résszívó
  • Leleményes kivitelezés kábel nélkül
  • Akár 60 perces vezeték nélküli működés egyetlen feltöltéssel
  • A szívófej LED-es megvilágítása a jobb áttekinthetőségért

Erőteljes inverter motor, forgókefe a szálak összekuszálódása ellen

A  rúdporszívó speciális Anti-Tangle kefével lett ellátva, mely tökéletesen megbirkózik a hajszálakkal és az állati szőrrel. Speciális technológiával biztosítja, hogy a szőrszálak vagy a hajszálak ne kuszálódjanak össze, és ezért már soha nem kell a kefét takarítás után kitisztítania. Az egyik előnye az innovatív LG Smart Inveter Motor, amely nagy teljesítményt és a készülék hosszabb élettartamát biztosítja. A gyártó garantálja az akár 1200 órás működési élettartamot 10 éves garanciával.

Leleményes kvitelezés, praktikus kiegészítők

A porszívózásnak nem kell fárasztó és időigényes munkának lennie. Az egyedülálló készülék speciális kialakítású markolatot kínál, amely könnyű és kényelmes fogást biztosít. Ennek köszönhetően nem kell nagy nyomást gyakorolnia a csuklójára. Magától értetődő kellék a 180 ° -ban elforgatható forgófej a nehezen hozzáférhető helyek könnyebb takarításához, különös tekintettel a bútorok alatt és a sarkokban. A forgófej ráadásul élénken világító LED diódákkal van ellátva, amelyek megvilágítják az bútorok alatti teret, stb. A kézi porszívózáskor használhatja a beépített réstisztítót a kis területek gyors és ügyes kitakarításához. Könnyen, egyéb eszközök csatlakoztatása nélkül felporszívózhat így bármilyen felületet. 

Akkumulátorjelző, karcsú kialakítás

Már első pillantásra vonzó lehet a porszívó modern dizájnja fémes, arany színével és egyedi karcsú kialakításával. Takarításkor tetszeni fog könnyű, mindössze 2,8 kg-os súlya. Nyilván értékelni fogja a beépített akkumulátor-állapotjelzőt is, amely LED kijelzők segítségével tájékoztat az aktuális akkumulátorkapacitásról.

Paraméterek

Tápellátás

Töltési idő 5 óra
Működési idő 60 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Kefék Forgó

Zaj

Zajszint 70 dB

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 110,5 cm
Mélység 19 cm
Tömeg 2,8 kg

Szín

Szín Arany
Kód:  ELG100l
Termékszám:  VS8405SCW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20