Oldal frissítése

LG VR9627PG

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG VR9627PG

Szerezze be ezt az intelligens, nagyon hatékony LG robotporszívót és maximálisan könnyítse meg vele a népszerűtlen takarítást. Okos inverter motorja - 10 év garanciával - kiváló teljesítményt nyújt ebben a kis méretben is. A továbbfejlesztett navigációjú robot egyenletesen felporszívózza a padló minden apró részletét és mindezt rekord idő alatt. Ultrahangos érzékelői megbízhatóan felismerik az akadályokat és minimálisra csökkentik az ütközéseket. A térképező funkció alkalmazásával a porszívó felismeri helyzetét akkor is, miután felvette és máshová helyezte. Állati szőrökhöz való kefe is jár hozzá, valamint értékelni fogja a késleltetett indítást is.

 A Wi-Fi alkalmazásával a porszívót távolról is irányíthatja, ill. beprogramozhatja egy konkrét időpontra. Hom-Bot-ját nyugodtan beindíthatja rendszeresen, a nap egy adott időpontjában akár minden nap. Az alkalmazás kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel és lehetőség van frissítésre is. És mégegy vicces bónusz - a robot beszél csehül.

Exkluzív LG robotporszívó

  • Teljesen automatikus rendszer
  • Utolsó tisztítási pozíció a memóriában
  • Kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor
  • Továbbfejlesztett navigáció, minimalizált ütközés
  • Intelligens inverter motor, 10 év garanciával
  • My Space tisztítási üzemmód -  távirányítóval irányítható
  • Cseh hangjelzés és menü
  • Max. 1,5 cm magas szőnyegekhez
  • Wi-Fi irányítás a távolból
  • Power Saving üzemmód
  • Hatékony, EPA 11 szűrő

Extra tartozékok

  • Töltőegység
  • 2 kiegészítő kefe
  • Kefe állati szőrökhöz
  • Tisztító eszköz
  • Távirányító

Továbbfejlesztett navigáció Dual Eye-al

A Dual Eye 2.0 már automatikusan kiszámítja a fény intenzitását és szkenneli a mennyezetet. A fényben és árnyékban is tiszta képet rögzít a helységben és minimalizálja a robotporszívó eltévelyedését. A felső kamera másodpercenként 30 képkockát rögzít a mennyezet felületén, folyamatosan értékeli a rögzített képeket és egyidejűleg lokalizálja magát és térképezi a helységet. Az alsó OFS kamera az optikai érzékelőhöz hasonlóan a padlót szkenneli - így mér távolságot, valamint felismer akadályokat ill. kis eltéréseket a padlón.

7 program a tökéletes eredmény érdekében

A tökéletes tisztaság elérése érdekében a Hom-Bot kombinálja a 3 fő mozgási üzemmódot. Az első mód a spirális, amikor a porszívó egy szélesedő spirál mentén mozog. A cél a folt-tisztítás, és a külső körgyűrű  átmérője eléri a 1,5 métert. A másik mód a Zig Zag, amelyben a Hom-Bot robotporszívó oda-vissza mozog, amíg akadályba nem ütközik. Ez a mód nagy területekhez alkalmas, ahol minimális akadály van - ez a leggyakrabban használt automata üzemmód. Az utolsó Cell by Cell, ami egyes területeken fejlettebb navigációs rendszert használ mint a Zig Zag. Nagyszerű választás akadályokkal tűzdelt bonyolultabb felületekhez. Ezen túlmenően, a robot 4 további módot kínál, úgy mint a My Space, Turbo, Smart Turbo és Repeat.

A Smart Exit megbírkózik minden akadállyal

A robotporszívónak kiválóan kidolgozott, okos rendszere van az akadályok leküzdésére. Képes arra, hogy átverekedje magát magát például a szőnyeg szélén vagy átmenjen egy kábelen. A Hom-Bot nem áll meg semmilyen akadály előtt - az automatikus porszívózási rendszer a detektoraival megállás nélkül megy át az akadályokon. A porszívó zökkenőmentesen felismeri akár az ajtókereteket és üveg ajtókat, aminek köszönhetően ismét nem akad el. Sőt, ha a Hom-Bot szűk térben mozog egy idő után visszatalál a kiúthoz. A térkép funkcióval a porszívó működése felesleges ismétlés nélkül folytatódik, még azután is, ha kézzel áthelyezi. 

Könnyebb karbantartás

Az LG robotporszívó portartálya felülről emelhető ki. Ennek a használata könnyebb, mint a bedugható típusú, amit más hagyományos robotporszívóknál megszokott. Felejtse el a port a tartályok körül és a bosszantó finomport a portartály kiürítése közben. A tartály most nagyobb kapacitású, 0,6 liter így több por fér el benne. A cseretisztító kefének van egy tartója, ahol mindig kéznél van, így nem kell emlékeznie rá, hogy hova tette el legutóbb.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Porszívócső anyaga Műanyag
Kompatibilitás Wi-Fi

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 100 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Kefék Oldal

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 69 dB

Méret & súly

Szélesség 34 cm
Magasság 8,9 cm
Mélység 34 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Arany
Kód:  ELG101a
Termékszám:  VR9627PG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05