Oldal frissítése

LG VR86010RR

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG VR86010RR

 

 

Szerezd be az LG intelligens és nagy teljesítményű porszívóját, és emeld a maximális szintre a takarítási folyamatot! Smart inverter motorjával kis mérete ellenére is kiváló teljesítményt nyújt. Fejlett navigációs rendszerének köszönhetően a robotporszívó rekordidő alatt tisztítja meg a padló minden egyes négyzetcentiméterét. Ultrahangos szenzorjai révén a készülék érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. A gyors és egyszerű takarítás érdekében a porgyűjtő tartály a robot felső részének megnyomásával vehető ki. A Hom-Bot porszívó 3 takarítási üzemmóddal rendelkezik, és még akkor is képes felmérni a helyzetét, ha felveszed, és máshova helyezed át.

Exkluzív LG robotporszívó

  • Teljesen automatikus rendszer
  • Megjegyzi a korábbi takarítási pozíciót
  • Minőségi Li-Ion akkumulátor
  • Fejlett navigáció minimális ütközéssel
  • Smart Inverter Motor 10 éves garanciával
  • My Space takarítási mód - a távirányítóval kijelölt helyet takarítása
  • "Tanulási" funkció: memóriában tárolt takarítási útvonal
  • Hangjelzés
  • Maximális szintkülönbség:1,5 cm
  • Power Saving funkció
  • Hatékony HEPA 11 szűrő

Továbbfejlesztett Dual Eye navigációs rendszer

 

A Dual Eye 2.0 automatikus kalkulálja a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet. Fényben és sötétben is tiszta képeket készít a szobáról, ezáltal minimalizálja a bolyongást. A felső kamera másodpercenként 30 képet készít. A készülék ezen képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét és térképezi fel a lakást. Az alsó kamera egy optikai szenzor, amely méri a padlón az elmozdulási távolságot, valamint a legkisebb felületi változást is érzékeli.

Három lépéses tisztítási rendszer a tökéletes tisztaság érdekében

 

A Hom-Bot a maximális tisztaság érdekében 3 tisztítási módot kombinál. Az első a Spirális mód, amikor a robotporszívó elnyújtott, spirális formában halad. Ennek célja a szennyezettség fokának felmérése, amelyet 1,5 méteres körökben tesz meg. A következő mód a Cikk-Cakk, amelynek során a Hom-Bot előre-hátra mozgást végez, hogy felmérje az akadályokat. Ez a leggyakrabban használt, automatikus üzemmód lehetővé teszi a nagyobb területek minimális ütközéssel való feltakarítását. A harmadik pedig a Celláról Cellára mód, amely a Cikk-Cakk mód fejlettebb változata az egyedülálló területek feltérképezésére. Tökéletes választás a komplex akadályok felmérésére. A robotporszívó széles ívben és pontosan érzékeli az üvegből készült és átlátszó tárgyakat is, amelyeket aztán eltárol a memóriájában a következő takarítás idejére.

Smart Exit - az akadályok leküzdésére

 

 

A robotporszívó fejlett rendszerrel lett ellátva az akadályok intelligens felismerése és kikerülése érdekében. Praktikus funkció a szőnyeg szélének, vagy a vezetékek kikerülésekor. Ha a kefék motorja elakadást érzékel, a Hom-Bot megállítja a kerék forgását addig, amíg el nem hagyja a kritikus területet. Ezt követően a kefék újra elkezdenek dolgozni. Ez a funkció segíti a robotporszívót a vezetékek, szőnyegrojtok, erkélyajtók és egyéb mélyedések felismerésében. Szűkebb helyen való elakadás esetén a készülék bizonyos idő eltelte után megteszi a szükséges mozdulatokat a kiszabadulás érdekében. A feltérképezésnek köszönhetően a robot nem ismételi meg feleslegesen a tisztítási folyamatot azon a területen, ahonnan manuálisan helyezted át máshová.

Egyszerűbb karbantartás 

Az LG robotporszívó portartálya a készülék felső részének megnyomásával távolítható el. Ez sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos robotporszívók esetében. Felejtsd el a tartályt körülvevő maradék port és az ürítést során tapasztalható kellemetlen porzást! Ez a tartály 0,6 literes kapacitásával még több por elnyelésére alkalmas. A tisztítókefe közvetlenül a tartályon található, így mindig kéznél lesz, és nem kell többé azon töprengened, hogy vajon hova raktad.

 
 

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 100 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Kefék Oldal

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 60 dB

Méret & súly

Szélesség 34 cm
Magasság 8,9 cm
Mélység 34 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ELG101c
Termékszám:  VR86010RR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20