Oldal frissítése

LG TV

VISSZA AZ ÖSSZES TV-HEZ

Új televízió beszerzésén gondolkodsz? Akkor a legjobb helyen jársz! Az LG a piacon elérhető legszélesebb körű televíziós technológiával áll rendelkezésedre. Akár a tökéletes képet keresed, akár a legújabb, internet-hozzáféréssel és számos egyéb funkcióval rendelkező intelligens technológia rajongója vagy, az LG tévé kínálatában biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

OLED LG TV

OLED

Tökéletes színek és mesterséges intelligencia. Ezek az LG legmodernebb OLED-televízióinak előnyei.

  TOVÁBB
QNED LG TV

QNED

A Quantum Dot és a NanoCell technológiával felszerelt LG tévék kombinációja valóban világszínvonalú 4K illetve 8K élményt nyújtanak.

  TOVÁBB
NanoCell 4K LG TV

NanoCell

Ha gyönyörű, élénk színeket keresel 4K felbontásban és széles látószöggel, akkor a NanoCell technológiával felszerelt LG TV pontosan számodra készült.

  TOVÁBB
UH LG TV

UHD

Élvezd kedvenc filmjeid kiváló UHD felbontásban, otthonod kényelméből a hitelesített LG 4K UHD televíziókon, az egyszerű Magic Remote távirányító használatának lehetőségével

  TOVÁBB

LG TV: Minden tekintetben tökéletesek

A világszerte elismert LG vállalat ügyfeleinek csúcsminőségű termékeket kínál a felhasználói elektronikai cikkek terén. Ennek jelentős részét képezik a minőségi LG TV modellek minden kategóriában. Az LG tévék széles választékában megtalálhatóak a multifunkciós Smart TV-k, a legjobb kijelzőkkel felszerelt OLED TV-k vagy akár a 4K felbontású és több mint egymilliárd színnel rendelkező NanoCell LG TV modellek – amelyek még a legigényesebb tévénézők igényeit is kielégítik. Válaszd ki Te is új LG TV modelledet saját igényeidnek megfelelően.

OLED LG TV

Az LG TV vezető a prémium televíziók piacán

Az LG vállalat tovább építi erős pozícióját az OLED TV-k piacán, és továbbra is díjakat nyer az innovációért, megerősítve ezzel valódi piacvezetői pozícióját. A negyedik generációs α9 és α7 intelligens processzorokkal a kép- és hangminőség új szintekre emelkedett, a hab a tortán pedig az LG TV kínálat kibővítése a 8K felbontású LG OLED televíziókkal!

Az LG TV a technológiák forradalmi kombinációja

Az LG QNED a prémium televíziók piacán újdonságként egyesíti a Quantum Dot, a NanoCell és a MiniLED technológiákat. Ez az egyedülálló kombináció élénkebb színeket, mélyebb feketéket és tökéletesen megjelenített részleteket eredményez.

QNED LG TV
TV LG NanoCell

LG TV - éles és élénk színek

A NanoCell technológiának köszönhetően, ahol a nanorészecskék "színtisztítóként" működnek, tiszta és élénk színeket fedezhetsz fel. A széles látószögű NanoCell kijelzőnek, valamint az α9, α7 4. generációs és α5 4K intelligens processzoroknak köszönhetően a kép- és hangminőség új csúcsot ért el. A folyamatos innovációt megerősítő újabb fejlemény, hogy az LG újabb 8K felbontású LG NanoCell televíziókat mutatott be.

Élvezd a minőségi képet és hangot az LG TV használata során

Az LG UHD 4K televíziók kiváló képminőségükkel és megbízható, fejlett webOS okos operációs rendszerükkel nyűgöznek le mindenkit. Ez az LG televízió kombináció még ma is biztosítja a tévé egyszerű és gyors vezérlését, amit az egyedülálló Magic Remote távirányító használata is támogat. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen kézmozdulattal vagy hangalapú kereséssel irányítsd az LG TV készüléked.

4K LG televíziók
Paraméterek módosítása
150 termék

LG TV

Az LG Electronics régóta őrzi piacvezető második szerepét a televízió-gyártásban. Nagy figyelmet fordít a folyamatos innovációra, hogy a termékskála minél szélesebb legyen és mindenki megtalálja a kedvére való készüléket. Mi jellemzi termékeiket?

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15