Oldal frissítése

32" LG 32LQ630B

4,7 54 értékelés
Szuper ár
77 180 Ft

32" LG 32LQ630B

32" LG32LQ630B SMART LEDFull HD felbontással

AzLGA 32LQ630B SMART LED televízió fokozza kedvenc filmjeid és műsoraid megtekintésének élményét. Élvezd a gazdagabb színeket, amelyek élénkebben és természetesebben jelenítik meg a képeket!


A32LQ630B SMART LED televízió agyaaz α5 Gen5 AI processzor

A processzor aLG 32LQ630BLED televízióbanhatékonyan eltávolítja a videó zajt, és dinamikusabb színeket és jobb kontrasztot eredményez. Ha alacsony felbontású képet nézel, LG 32LQ630BLED televízióegy processzor segítségével nagyobb felbontásra alakítja át, hogy a lehető legközelebb álljon a 4K minőséghez.

AI Brightness Control funkció

A tökéletes fényerőszintet bármilyen környezetben az AI Brightness Control funkció biztosítja. A kép fényerejét a környező fényviszonyokhoz igazítja, így többé nem kell aggódnod az ablakon betűző napfény miatt - mindig tökéletesen fogsz látni.

LG 32LQ630BLED televízióThinQ Al technológiával

AzLG 32LQ630BLED televízióThinQ Al technológiával büszkélkedhet, hogy igazán újszerű tévénézési élményt nyújtson. A személyre szabott tartalmi beállításoktól a hangvezérlésig. Mindeztaz LG 32LQ630BLED okostévé kínálja.

Vezéreld LG TV-det hangalapú asszisztensekkel

Tedd élvezetesebbé a tévénézést azLG 32LQ630BLED televízióvalhangvezérléssel! Csak válaszd ki kedvenc hangalapú asszisztensedet, és vezéreld készülékedet a hangoddal. Az új kezdőképernyő még egyszerűbbé teszi a navigációt. A TV vezérelhető az Apple AirPlay, a Google Assistant, az Amazon Alexa segítségével és más szolgáltatásokon keresztül. .

*A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérőek lehetnek.
**A megjelenített menük a megjelenéskor változhatnak.
***A hangvezérlés elérhetősége és a nyelvi támogatás termékenként és országonként eltérő lehet.

Személyre szabott profil létrehozása a háztartás minden egyes tagja számára

Mindannyian különböző ízléssel rendelkeztek, és szeretnétek személyre szabott híreket vagy információkat kapni a sportról és az aktuális eseményekről? AzLG 32LQ630BLED televízióvallétrehozhatsz profilokat a háztartás minden egyes tagja számára. Mindenki külön-külön beállíthatja a saját preferenciáit. A ThinQ Al a saját ízlésednek megfelelő tévéműsorokat ajánl, vagy tájékoztat az aktuális eseményekről.

Értesítések beállítása a fontos sportmérkőzésekről

A sportok szerelmese vagy? Ne hagyd ki a sportriasztást! Maradj éber a fontos mérkőzések előtt, és élvezd a TV-nézést azLG 32LQ630BLED televízióval.

Az LG32LQ630BLED televízióHDR10 Pro-val működik

AzLG 32LQ630BLED okostévéHDR10 Pro-t használ. Ez teszi lehetővé, hogy élénk színeket jelenítsen meg, és minden szükséges részletet visszaadjon.

FILMMAKER MODE

A FILMMAKER MODE segítségével úgy élvezheted a filmet, ahogy azt a rendező elképzelte. Ennek az üzemmódnak az aktiválása kikapcsolja a mozgássimítást, és megőrzi az eredeti képarányt, színt és frekvenciát.

Élvezd a szórakoztató estét az LG TV-vel

Szeretnéd, ha az összes program egy helyen lenne elérhető? Az LG 32LQ630B SMART LED televízióval minden készen áll egy pihentető estére és filmnézésre. Az LG tévén olyan népszerű szolgáltatásokhoz is hozzáférhetsz, mint az Apple TV és a Netflix. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és sportesemények sokasága egy helyen.

LG 32LQ630B SMART LED televízió Game Dashboarddal és Optimizerrel

A Game Optimizer segítségével kiválaszthatod a különböző játékműfajokhoz és játékkörnyezetekhez ideális beállításokat. Ez lehetővé teszi, hogy a játékot a saját igényeidhez igazítsd. Állítsd be a hangot úgy, hogy támogassa az izgalmas akciót. A játékot egyáltalán nem kell leállítanod, a játék addig marad előtted, amíg mindent be nem állítasz. Egyszerűen nyisd meg a játékban megjelenő Game Dashboard menüt.

Merülj el a játékban

A HGiG mód a televízió specifikációinak és teljesítményének leginkább megfelelő játékgrafikát kínál. Az LG 32LQ630B SMART LED tévével a játékcímek széles választékából választhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy kijelződ minden szempontból tökéletes lesz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,6 cm
Magasság 46,4 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 43,7 cm
Mélység talp nélkül 8,29 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 60,6 cm
Tömeg 4,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 10 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WK607c4f1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  32LQ630B6LA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20