Oldal frissítése

Lexmark MX417de

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark MX417de

Több munka, kevesebb idő alatt

A Lexmark MX417de multifunkciós lézernyomtató nagy sebességének és hatékonyságának köszönhetően beilleszkedik bármilyen igényes munkakörnyezetbe. Hasznos funkciói, mint például a szkennelés és faxolás, nyomtatás lehetősége közvetlenül USB porton keresztül vagy mobil eszköz segítségével, ez mind továb növeli hatékonyságát és sokoldalúságát.


Gyors nyomtatás és magas hatékonyság

Élvezd a percenként akár 38 oldalas nyomtatási sebességet. A korszerű papírkezelési megoldással havonta akár 10 000 oldalt is nyomtathatsz, továbbá kevesebb karbantartási probléma fog keletkezni. A külön megvásárolható tálca által nyújtott akár 850 lapos bemeneti kapacitással a munkát soha nem kell félbeszakítani. Természetesen nem hiányozhat a kétoldalas nyomtatás lehetősége sem.


Megbízható teljesítmény

A feladatok gyors elvégzéséről a nyomtató 512 MB-os bővíthető memóriája és a kétmagos processzor gondoskodik. A színes érintőképernyővel vezérlése nagyon egyszerű és intuitív. A nyomtató könnyen csatlakoztatható és megosztható más számítógépekkel a szabványos Ethernet kábelen keresztül. A Lexmark Mobilnyomtatás alkalmazás bármely iOS- és Android-eszközön, az AirPrint pedig bármelyik iOS-terméken használható.


Csökkentsd költségeid

A Lexmark egyedi Unison festékkazettája alacsony nyomtatási költségeket és kiváló ár-érték arányt biztosít az első kinyomtatott oldaltól az utolsóig. A nyomtató rendelkezik továbbá energiatakarékos móddal, beleértve a hibernálás funkciót, amely csökkenti a zajszintet és az energiafogyasztást.


Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 38 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 38 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 10 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 468 mm
Mélység 399 mm
Szélesség 472 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  LX3417de
Termékszám:  35SC746
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10