Oldal frissítése

Levoit LVAC-200 3in1

89 990 Ft

Levoit LVAC-200 3in1

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Olyan rúdporszívóra van szükséged, amely megbirkózik a kisállatos és a kisgyerekes otthonok igényeivel is, és megkönnyíti a takarítást? Akkor a Levoit LVAC-200 a megfelelő választás számodra. Forgókeféje gumiból és textilből készült lamellákkal van ellátva, amelyet úgy terveztek, hogyne tekeredjenek rá hajszálak és ne halmozódjanak fel rajta a szőrök. Emellett a kefe hatékonyan gyűjti össze a szennyeződéseket. A rúdporszívó 22,2V-os, kivehető 2200 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amelynek töltöttségi szintje a kijelzőn követhető. A motor180 W teljesítménnyel ésnagyon csendes üzemeléssel bír - zajszintje normál működés közben csupán 74 dB-t, Turbo módban pedig 81 dB-t ér el. RáadásulLED világítással is található rajta, így egyetlen porszem sem menekül előled, és minden sötét zugot kitakaríthatsz vele. Teljesen feltöltött akkumulátorral a rúdporszívó akár 50 percig is képes működni, amely elegendő az egész lakás kitakarításához egyetlen töltéssel. Annak köszönhetően, hogy mindössze 1,45 kg-ot nyom, vagyis nagyon könnyű, az LVAC-200 segítségével könnyedén eltávolíthatod a pókhálókat a plafonról, a port a redőnyökről, vagy a bútorok alatt összegyűlt porcicákat. A csomag tartalmaz egy hosszú és egy rövid nyelet, egy forgókefét, egy 2in1 kárpittisztító vagy állatszőr kefét és egy 2in1 résszívó fejet kefével. Így kiváló eszközkészletet kapsz a teljes körű takarításhoz. Könnyedén megbirkózik mindenféle felülettel, minta szőnyeg, keménypadló vagy kárpit. A Levoit LVAC-200 rúdporszívóötszörös szűrőrendszert tudhat a magáénak, amely eltávolítja a 0,3 mikrométeres méretű részecskéket is. A szennyeződéseketegy 0,75 literes tartályban gyűjti össze, amely egy speciális mechanizmussal egyszerű és higiénikus kiüríthető. A szűrők és a kefe könnyen eltávolítható és mosható.  

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

A Levoit LVAC-200 3in1 rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Bármilyen típusú felület karbantartására alkalmas rúdporszívó
  • 2 üzemmód, ECO a mindennapos takarításhoz és Turbo az alapos tisztításhoz
  • Üzemidő forgókefe használata esetén ECO módban 30 perc, Turbó üzemmódban 12 perc
  • Üzemidő kárpittisztító vagy a réstisztító fej esetén ECO módban 50 perc, Turbó üzemmódban 14 perc
  • A LED világítással ellátott forgókefe megakadályozza a haj- és szőrszálak feltekeredését
  • 2200 mAh akkumulátor, amely akár 50 perc takarítást biztosít
  • 180W BLDC kefe nélküli motor, 70 AW szívóteljesítménnyel
  • Nagyon könnyű, mindössze 1,45 kg
  • 750 ml-es szennyeződéstartály
  • A 0,3 mikron feletti részecskék akár 98%-os befogása
  • Ötszörös szűrőrendszer
  • Egyszerű karbantartás mosható szűrőkkel
  • Akkumulátor állapotának kijelzése
  • 4-5 órás töltési idő
  • Praktikus fali tartó

A Levoit LVAC-200 akár 50 perces tisztítást tesz lehetővé

A porszívó 180 W-os szénkefe nélküli motorral rendelkezik, amelyet 2200 mAh-s akkumulátor hajt. A modern motor és a nagy akkumulátor kombinációjának köszönhetően a készülék a csendes működés mellett hosszú, akár 50 perces üzemidőt is ígér. Így nyugodtan kitakaríthatod egyszerre akár az egész lakást. A 100 000 fordulatszámú motor hatékonyan képes felszívni még nagyobb szennyeződéseket is, például a homokot és egyéb kültéri anyagokat.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Haj- és szőrszál feltekeredése ellen védett kefe


A Levoit LVAC-200 rúdporszívó forgókeféje úgy lett kialakítva, hogy ne kelljen bajlódnod a haj- és szőrszálak kibogozásával, miközben a textil- és gumilamellák hatékonyan eltávolítják azokat. A beépített fésű közvetlenül a hulladéktartályba irányítja a hajat és a szőrzetet, tisztán tartva a kefét. Éppen ezért ez a porszívó ideális választás allergiás családok számára.
Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Könnyű súllyal a kényelmes takarításért

A gondosan kiválasztott anyagoknak és alkatrészeknek köszönhetően a Levoit LVAC-200 rúdporszívó rendkívül könnyű. Könnyen kezelhető akár egy kézzel is, amely különösen hasznos a pókhálós plafon vagy a poros redőnyök tisztításakor.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Minden részletre kiterjedő takarítás

A csomag tartalmaz egy hosszú és egy rövid nyelet, egy forgókefét, egy kárpittisztító fejet és egy réstisztító szívófejet kefével, amelynek köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz otthonod nehezen elérhető helyeihez is. A LED világítással ellátott forgókefe gumiból és textilből készült lamellákkal könnyedén tisztítja a szőnyegeket és a keménypadlókat is. A fali tartó a porszívó leparkolására szolgál, amely helyet takarít meg a padlón, és ideális megoldás az egyszerű töltéshez.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

A Levoit LVAC-200 tökéletes és hatékony szűrőrendszerrel rendelkezik

A Levoit LVAC200 rúdporszívó ötszörös szűrőrendszerrel rendelkezik, amely felfogja a háziállatok szennyeződéseinek akár 99,99%-át és a 0,3 mikron méretű közönséges szennyeződések akár 98%-át is. Ez biztosítja, hogy az otthon belélegzett levegő az egészségre esetlegesen károsan ható részecskéktől mentes legyen.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Két szívó üzemmód minden feladatra

A Levoit LVAC-200 két szívó üzemmóddal rendelkezik. Az ECO mód a mindennapi, általános takarításhoz ideális, míg a TURBO üzemmód a nagyobb szennyeződések és alapos tisztítás esetén nyújt megoldást.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

A Levoit rúdporszívót egyszerű karbantartani

A Levoit LVAC-200 tartálya egy gomb megnyomásával közvetlenül a szemetesbe üríthető. A higiénia érdekében mosható szűrőkkel és kefékkel van ellátva.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó
Levoit LVAC-200 rúdporszívó
Levoit LVAC-200 rúdporszívó
Levoit LVAC-200 rúdporszívó

Egyszerű használat

A Levoit LVAC-200 rúdporszívóval minden egyszerű. Úgy tervezték, hogy a takarítás, a karbantartás és a töltés is a lehető legkönnyebb legyen!

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

A Levoit LVAC-200 a teljes takarítás során kitart

ECO üzemmódban a kárpittisztító szívófejjel a porszívó akár 50 percig is használható. TURBO módban az üzemidő 12-14 perc körül mozog, amely bőven elegendő a teljes otthonod kitakarításához.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

91,3% független tesztelés során

A német ETM Testmagazin független tesztjén a Levoit LVAC-200 magas, GUT minősítést ért el. A teszt során például a gyártó által megadottnál is alacsonyabb zajszintet mértek, mégpedig 73 dB-t ECO módban és 75 dB-t Turbo üzemmódban.

Levoit LVAC-200 rúdporszívó

A csomag tartalma

  • 1× Rúdporszívó
  • 1× Hosszú cső
  • 1× Rövid cső
  • 1× Forgókefe
  • 1× 2in1 kárpittiszító fej
  • 1× 2in1 réstisztító szívófej kefével
  • 2× fali tartó
  • 1× hálózati adapter

Paraméterek

Porszívó típus

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 50 perc
Akkumulátor kapacitása 2 200 mAh
Akkumulátor feszültség 22,2 V

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő, Mosható szűrő, PET Fleece szűrő, Habszűrő
Szűrőlerázó rendszer Szűrőlerázó rendszer nélkül

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Tartály

Űrtartalom 0,75 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 19,5 cm
Magasság 110 cm
Mélység 25 cm
Tömeg 1,45 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Töltöttségjelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED világítás, Teljesítmény szabályozás, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó
Töltési módok Akkumulátor, Töltő adapter
Nyél Szívócső hosszabbító
Kefék Állati szőrre, Kárpitozáshoz, Forgó
További kiegészítők Fali tartó

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVtv26
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LSV-V201-WEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20