Oldal frissítése

Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1

4,4 9 értékelés
25 390 Ft

Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Akkor nagyszerű választás számodra ez a modern Levoit Core Mini légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. Az innovatív technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Ez a praktikus mobil segédeszköz 17 alapterületű helyiségekbe ideális. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...
Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...

Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 légtisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen Levoit légtisztító berendezés eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 17 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 78 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • A fizikai gombok segítenek a beállításokban
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Érintésvezérlés
  • Az aromadiffúzor kellemesen illatosítja otthonod
  • Eme Levoit légtisztító teljesítménye 7 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 25 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot.

Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...
Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Eme Levoit levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A levegő tisztító klasszikusan működtethető a készüléken található fizikai gombokkal. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az összes szükséges beállítást az érintős kezelőpanelen ellenőrizhetjük. Biztos tetszeni fog az a funkció, hogy illóolajat is tölthetünk a légtisztítóba. Így kedvenc illatunkkal tehetjük még kellemesebbé otthonunk hangulatát.

Eme Levoit légtisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Ezen Levoit légtisztító készülék nagyszerű segédeszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk a lakásban. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne.

Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...
Légtisztító Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1 ...

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő elsősorban a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és egyebek eltávolításáról gondoskodik. A nagyobb részecskéket, például a port, a hajat és a háziállatok szőrét a porszűrő megbízhatóan felfogja. Az antibakteriális szűrő hatékonyan küzd a levegőben lévő baktériumok ellen. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító 78 m³/h kapacitással bír. A legalacsonyabb zajszint értéke 25 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45 dB(A).

Méretei:

26,4 × 16,4 × 16,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 7 W
Légtisztító teljesítmény 78 m3/óra
Ajánlott szobaméret 17 m2
Maximális zajszint 45 dB(A)
Minimális zajszint 25 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Felszereltség Aromadiffúzor, Kijelző, Érintőpanel
Vezérlés típusa Készüléken

Funkciók

Funkciók Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Antibakteriális

Méret & súly

Szélesség 16,4 cm
Mélység 16,4 cm
Magasság 26,4 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVCV368
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAP-C161-WEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15