Oldal frissítése

Levoit Classic 300S - szürke

4,6 22 értékelés
Leárazás -6 %
46 990 Ft 49 990 Ft

Levoit Classic 300S - szürke

A Levoit Classic300S Smart 2 az 1-ben aromaterápiás párásító ultrahangos technológiát használ. Nagy teljesítményének köszönhetően tökéletesen párásítani tud egy akár 47 m2 nagy szobát. 6 literes víztartállyal látták el, amely akár 60 órás üzemidőt biztosít. A Levoit Classic 300S párásító feltöltésekor értékelni fogod, hogy felülről lehet feltölteni vízzel. A készüléket éjszaka is kényelmesen bekapcsolhatod, mivel nagyon csendes működéssel van felszerelve, amely nem haladja meg a 28 dB-t. Az áttekinthető LED kijelzőn, vagy a Smart Home alkalmazás segítségével mindent beállíthatsz, amire szükséged van. A Levoit Classic 300S hanggal is vezérelhető.



A Levoit Classic 300S párásító legfontosabb jellemzői

  • Csendes üzemmód a zavartalan alváshoz
  • A Levoit Classic300S Smart 2 az 1-ben párásító ultrahangos technológiát használ
  • Áttekinthető LED kijelző
  • Smart Home intelligens alkalmazás
  • A párásítót a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel is lehet vezérelni
  • A praktikus páratartalom-érzékelő valós időben mutatja a páratartalmat
  • Levoit Classic 300S 6 literes tartállyal akár 60 órás üzemidőhöz
  • Felső töltés a könnyű kezelhetőségért
  • Tegyél bele néhány csepp illóolajat a kellemes légkörért
  • 360 fokban forgó fej
  • Add meg a növényeknek a szükséges nedvességet
  • A Levoit Classic 300S 2021-ben megkapta a legintelligensebb párásítónak járó díjat

A Levoit Classic 300S párásító nagyon csendes működése

A Levoit Classic 300S párásító megnyer a nagyon csendes működésével, amely nem haladja meg a 28 dB-t. Így akár alvás közben is kényelmesen bekapcsolhatod a készüléket, semmilyen módon nem fog zavarni. A tökéletes alvást és a szoba jó levegőminőségét a Levoit Classic 300S biztosítja.

Vezéreld a Levoit Classic 300S alkalmazással vagy az áttekinthető LED kijelzőn

Az áttekinthető LED-kijelzőnek és a Smart Home alkalmazásnak köszönhetően a Levoit Classic 300S párásítót egyszerű használni. Az alkalmazást kényelmesen letöltheted a mobileszközödre. Az iOS és az Android operációs rendszerrel is kompatibilis. A párásítót hangvezérléssel is irányíthatod, amely kompatibilis a Google Assistanttal és az Amazon Alexával. Ha nem rajongsz az ilyen okos kütyükért, a párásítót a háttérvilágítással ellátott áttekinthető kijelző segítségével is vezérelheted. A Levoit Classic 300S párásítónak egy praktikus páratartalom-érzékelője is van, amely valós időben mutatja a páratartalmat, és automatikus üzemmódban azonnal reagál a páratartalom változásaira. Ennek az értéknek 40% és 60% között kellene lennie. Az alkalmazásban mindent egyértelműen megtalálsz, ahol minden információt ellenőrizhetsz, és megtervezheted az üzemmódokat.

Felső töltés az egyszerű kezelésért

A Levoit Classic 300S párásító egyszerű töltéssel rendelkezik, így pillanatok alatt minden készen áll a használatra! A hagyományos párásító készülékeket alulról kell feltölteni, a Levoit Classic 300S megkímél ettől a fáradságtól, és felső töltéssel örvendeztet meg.

Tegyél néhány csepp illóolajat a párásítóba a kellemes légkörért

A Levoit Classic300S Smart 2 az 1-ben párásítóval kellemes légkört teremthetsz. Egyszerűen add a kedvenc illóolajodat a speciális tartályba, és a szoba kellemesen illatos lesz. Az illóolajok jótékony hatással vannak a szervezetre. Az eukaliptusz megnyugtatja az elmét és enyhíti a fejfájást. A menta szabaddá teszi a felső légutakat. A citrus illatok viszont felélénkítik és felfrissítik a környezetet. Ha pedig meg akarsz szabadulni a stressztől, használj néhány csepp illatos levendulát. A Levoit Classic 300S párásító csomagolásában aromás szűrőket és egy abszorpciós párnát is találsz.

Levoit Classic 300S 6 literes tartállyal az akár 60 órás üzemidőért

A Levoit Classic 300S párásító része egy 6 literes tartály, amely egy akár 47 m2-es területen akár 60 óra üzemidőt biztosít. Minden az alkalmazott programtól függ. Ha a párásítóból kifogy a víz, automatikusan kikapcsol. Az intelligens alkalmazásban is folyamatosan tájékoztat téged.

Add meg a növényeknek a szükséges nedvességet

Vannak otthon virágaid? A Levoit Classic 300S párásító a megfelelő a számodra! Nemcsak nekünk, hanem a növényeknek is szükségük van a megfelelő nedvességre, hogy jobban érezzék magukat. Ebben az esetben egyszerűen helyezd a Levoit Classic 300S párásítót közelebb a növényekhez.

A Levoit Classic 300S megkapta a 2021 legintelligensebb párásítója díjat

Ráadásul a Levoit Classic300S Smart párásító elnyerte a rangos Home Awards díjat mint 2021 legjobb intelligens párásítója.


A Levoit Classic 300S Smart párásító csomagjának tartalma:

  • 1× Levoit Classic 300S Smart ultrahangos párásító
  • 3× aroma párna (1 előre telepítve)
  • 2× Szűrőszivacs a vízszűrőre (1 előre telepítve)
  • 1× tisztítókefe

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 47 m2
Mobilalkalmazás Igen
Teljesítményfelvétel 26 W
Víztartály kapacitása 6 l
Zajszint 30 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció LED-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, Tisztítókefe, Távirányító, Aromaterápia (illóolajokhoz)

Szín

Szín Szürke

Méret

Mélység 192 mm
Szélesség 245 mm
Magasság 340 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVZV210
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Classic300S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20