Oldal frissítése

Levenhuk

Levenhuk banner

Levenhuk: Lássunk oda, ahová a szem nem lát

A Levenhuk jelentős amerikai optikaiműszer gyártó: mikroszkópok, távcsövek, binokulárok, monokulárok és megfigyelő távcsövek készítésében jeleskedik. A vállalat 2002 óta különös figyelmet fordít az innovációra a tudományos közösség számára készült, magas színvonalú, vonzó és felhasználóbarát optikák gyártásában. Válaszd a Levenhuk berendezéseket, és merülj el a megfigyelésben és a felfedezésben.

Levenhuk teleszkóp

Fedezd fel az eget a Levenhuk minőségi távcsövekkel

Válassz egy Levenhuk távcsövet, és látogasd meg a Holdat, a bolygókat, a csillagokat, a csillaghalmazokat vagy a ködöket. Választhatsz akár 260×-es nagyítású tükrös távcsövet, amely különböző objektívátmérőkkel, fókusztávolságokkal rendelkezik, emellett vízszintes és függőleges mozgást lehetővé tevő állványt, valamint a megfigyeléshez szükséges tartozékok széles választékát is kínálja. Minden Levenhuk távcső praktikus állvánnyal van felszerelve, és könnyen kezelhető, így akár egy kezdő is dolgozhat vele.

Levenhuk távcsövek minden alkalomra

A távoli objektumok megfigyelésére a távcsövek az egyik legnépszerűbb eszközök. A Levenhuknál a legszélesebb körű felhasználási lehetőségekkel rendelkező távcsöveket találsz, a turistáknak vagy színházlátogatóknak szánt kompakt, könnyű modellektől kezdve egészen a speciális triaxokig.

Levenhuk távcső
Levenhuk mikroszkóp

A Levenhuk mikroszkópok feltárják a mikrovilág titkait

A kiváló optika és a modern design közös jellemzői, amelyek minden Levenhuk mikroszkópra érvényesek. Válassz a legkisebb világok felfedezőinek az otthoni megfigyelésre szánt modellektől kezdve a kifinomult tudományos műszerekig. A Levenhuk mikroszkópok akár 1 280×-es nagyítást is kínálnak otthoni, iskolai, egyetemi vagy orvosi laboratóriumokban való használatra.

Paraméterek módosítása
65 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05