Oldal frissítése

Levenhuk Zeno Vizor H1

3,9 7 értékelés
2 990 Ft

Levenhuk Zeno Vizor H1

A Levenhuk Zenon Vizor H1 kompakt, hordozható nagyító, amely négy nagyítási fokozatot kínál. A jobb szem számára szolgáló lencse kihajtható. A nagyító könnyen, tépőzárral rögzíthető a fejhez. A fejpántos megoldás felszabadítja a felhasználó kezét, aki így nyugodtan végezhet apróbb munkákat. A nagyobb kényelem érdekében a nagyító beépített megvilágítással rendelkezik - két oldalán egy-egy erős fényforrás található. A fényforrásoknak köszönhetően teljesen sötétben is lehet dolgozni.

Fontosabb termékjellemzők

  • Nagyítási tartomány: 1,5 - 8x
  • Négy nagyítási fokozat
  • Praktikus, állítható fejpánt
  • Beépített világítás
  • Két további lencse

Vedd közelebbről szemügyre

A Levenhuk Zeno Vizor H1 egyformán ajánlott otthoni és professzionális használatra. A Levenhuk Zeno Vizor H1 segítségével könnyebben dolgozhatunk ékszerrel, könnyebben forraszthatunk, végezhetünk javításokat, hímezhetünk, olvashatunk, illetve más kisebb tevékenységekhez is hasznos lehet.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Óra/Ékszer
Kivitel Fejre helyezhető

Tulajdonságok

Maximális zoom 8 ×
Minimális zoom 1,5 ×
Megvilágítás LED

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db
Kód:  LEV004l
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  69668
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15