Oldal frissítése

Levenhuk Zeno Vizor G2

3,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Levenhuk Zeno Vizor G2

A nagyító alapul szolgálhat a tudományos igényeknek. A főobjektív nagy átmérője lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy területet fedezzen fel, és egyidőben egyszerre sok apró tárgyat vizsgálhasson. Ez a nagyító egy nagyon hasznos eszköz munkahelyen és otthon egyaránt. Apró betűk olvasása, hímzés, apró képek vizsgálata és apró alkatrészekkel való munka - minden könnyebb lesz a Levenhuk Zeno Vizor G2 nyakpántos nagyítóval. Kiválóan alkalmas mindenféle nagy pontosságot igénylő munkához.

Legfontosabb jellemzők

  • Binokuláris nagyító
  • 20 ×-os nagyítás
  • LED-es világítás
  • A lencsék optikai műanyagból készültek
  • Állítható lencse

Nézd meg jobban

A fő objektív 20 x-os nagyítást kínál. A Levenhuk Zeno G2 nagyító beépített LED-es világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a munka még gyenge természetes vagy mesterséges fényben is tökéletesen menjen. Hála a nyakpántoknak, mindkét kéz szabadon marad, hogy végre bonyolultabb feladatokat is elvégezhessünk.

 
Kód:  LEV004k1
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  69672
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05