Oldal frissítése

Levenhuk Zeno 600

4,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Levenhuk Zeno 600

Nagyító, amely kinyitja a tudás ajtaját kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fedezd fel részleteiben  a világot. Vizsgáld meg a növény-és állatvilágot, olvasd el a különböző szövegek kisbetűit. Jó szolgálatot fog tenni a modellezés  szerelmeseinek vagy a finom elektronika szerelőinek. A formailag arányos kivitel,  szilárd fém fogantyú és a mellékelt tok lehetővé teszi, hogy állandóan kéznél legyen a  táskában vagy zsebben. Gond nélkül bárhová elvihető a  természetbe is.
A modell  előnye a 12db  fehér LED dióda a vizsgált tárgy kitűnő megvilágításához. Elég behelyezni a mellékelt elemeket és bekapcsolni a fogantyún levő gombot.  A lenyomások száma szerint  6 vagy 12 lámpa fog világítani. Összehasonlítva a "tizedes" modelekkel a Zeno sorozat (Zeno 50/60) robusztusabb kerettel rendelkezik a lencse és a fém fogantyú körül, ahova a  szabványos AA AA elemek vannak behelyezve.
Paraméterek:
Nagyítás:
2.5x
Anyag:
Objektív: Akril
Fogantyú: fém (cink ötvözet, alumínium)
Átmérő:
90 mm-es
Világítás:
12x fehér LED
Csatlakoztatás:
2x AA elem (1,5 V)
Méretek:
241 x 110 x 14 mm
Csomagolás:
 Levenhuk Zeno 600 nagyító
2 db AA elem
Tok
Törlőkendő
Kézikönyv

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zoom 2,5 ×
Megvilágítás LED

Lencse mérete

Lencse átmérője 90 mm
Kód:  LEV004f
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  38117
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05