Oldal frissítése

Levenhuk Zeno 400

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Levenhuk Zeno 400

Lupa Levenhuk Zeno 400 nagyító megnyitja az ajtókata kis és nagy felfedezők előtt. Fedezze fel a világot a lehető legnagyobb részletességgel, vizsgálja meg a nővény és állatvilág rejtelmeit! A nagyító hasznos lehet a szerelés és modellezés rajongóinak is. Kis méretének köszönhetően bárhová magával viheti, mert egy kis zsebben is elfér, ugyan akkor fém váza miatt rendkívül masszív és strapabíró nagyító. A Lupa Levenhuk Zeno 400 nagyítót bármikor magával viheti a természetbe!


A Levenhuk Zeno 400 két flexibilis lencsével rendelkezik, így változtatható a nagyítás mértéke. A fő lencse 2x-szeres nagyítást nyújt, de egy másik lencse is a nagyítóra helyezhető, amivel a zoom 4x-szeresre növelhető. A nagyító el van látva LED világítással, hogy a kívánt kép minden helyzetben látható legyen. Csak helyezze be az AA elemeket, és kapcsolja be a világítást a gomb segítségével. Összehasonlítva a korábbi Zeno modellekkel (Zeno 50/60), a Levenhuk Zeno 400 nagyító egy keményebb és masszívabb lencse keretet és fogantyút kapott, így több helyzetben megállja a helyét.
Műszaki adatok:
nagyítás:
Fő lencse: 2
További lencse: 4x
anyaga:
Objektív: Akril
Fogantyú: fém
átmérő:
Fő Lencse: 88 mm
További lencse: 21 mm
világítás:
2x fehér LED
áramellátás:
2x AA elem (1,5 V)
méretek:
226 x 87 x 24 mm
csomagolás:
Lupa Levenhuk Zeno 400
2 db AA elem
ház
törlőkendő
kézikönyv

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zoom 4 ×
Minimális zoom 2 ×
Megvilágítás LED

Lencse mérete

Lencse átmérője 21 mm
Kód:  LEV004d
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  38118
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15