Oldal frissítése

Lenovo Yoga Pro 9

Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
919 490 Ft

Lenovo Yoga Pro 9

Nagy teljesítményű laptop kreatív szakemberek számára

A Yoga Pro 9i ideális választás azoknak a kreatív szakembereknek, akik csúcsteljesítményt keresnek egy elegáns, könnyű laptopba csomagolva. Az Intel Core Ultra processzorok lenyűgöző teljesítményével, az innovatív Lenovo X Power technológiával, a lenyűgöző PureSight Pro kijelzővel és a legmodernebb NVIDIA GeForce RTX 40 grafikával, NVIDIA Studio tanúsítvánnyal ez a laptop készen áll arra, hogy a legigényesebb feladatokat is megoldja.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fenntartható jövő a Lenovo laptopokkal

A berendezés megvásárlásával hozzájárulsz a környezet védelméhez. A Lenovo a berendezések gyártásából, szállításából és ötéves működéséből származó összes CO2-kibocsátást a bolygónk védelmét célzó projekteken keresztül kompenzálja. Nincs több kompromisszum, a Lenovo az érdekedben a fenntartható jövőre is gondol.

Lenovo Yoga Pro 9i 16IMH9

Hihetetlenül erős

A Lenovo Yoga Pro 9i a legigényesebb feladatokkal is megbirkózik. A processzor szívében egy Intel Core Ultra 9 185H processzor található, akár 5,1 GHz-es teljesítménnyel . Lenovo X Power technológiával. Gyors DDR5 RAM memóriája 32 GB-os kapacitással rendelkezik, és mindezt a gyors Nvidia GeForce RTX 4060 videókártya hangsúlyozza az NVIDIA Studio tanúsítványával!

Lenovo Yoga Pro 9i 16IMH9

Magával ragadó kijelző

Merülj el a professzionális grafikai tervezésben a 16" IPS érintőképernyős kijelző segítségével, amely 3.2K felbontást, 165 Hz-es frissítési frekvenciát és PureSight Pro technológiát kínál! Ez az egyedülálló kijelző élethű színekkel, intenzív feketével, lenyűgöző 1200 nits fényerővel rendelkezik, és a DCI-P3 és sRGB színskála 100%-át lefedi, így káprázatos képet biztosít, amely ideális fotószerkesztéshez, grafikai munkához vagy videoszerkesztéshez.

Lenovo Yoga Pro 9i 16IMH9

Modern design

A Lenovo Yoga Pro 9i innovatív Comfort Edge dizájnnal rendelkezik Lunar Grey vagy Tidal Teal színben, ergonomikusan lekerekített élekkel, vékony keretekkel a kijelző körül és katonai MIL-SPEC minősítésű fémszerkezettel.A részletgazdag kialakítás egy elegánsan beépített kommunikációs sávot, 1,5 mm-es billentyűzetmozgást és egy nagyobb érintőpadot tartalmaz a kényelmes böngészés érdekében.

Lenovo notebook prémium ellátással ajándékba

Lenovo Premium Care

A Lenovo Premium Care segítségével bármilyen problémát megoldhatsz. Helyszíni szervizszolgáltatást, telefonos szakértői elérhetőséget, egyéves ingyenes számítógép-állapotellenőrzéshez jutsz hozzá és segítséget kapsz a kezdeti beállításokhoz, és támogatást a kiválasztott szoftverekhez. A prémium készülék prémium támogatást érdemel.

Miért érdemes megvenni a Lenovo Yoga Pro 9i-t?

Remek teljesítmény

A Lenovo Yoga Pro 9i nagy teljesítményű processzorral, NVIDIA dedikált grafikával és gyors RAM-mal rendelkezik az igényes programok zökkenőmentes futtatásához.

Tökéletes kijelző

A 3,2K OLED kijelző hihetetlenül élethű színeket és magával ragadó vizuális élményt nyújt a kreatív munkához.

Modern megjelenés

A Comfort Edge kialakítás MIL-SPEC katonai minőségű fémszerkezettel, ergonomikusan lekerekített élekkel és vékony keretekkel kombinálva tökéletes megjelenést biztosít.

Mesterséges intelligencia

A Lenovo X Power és az AI technológiákkal párhuzamosan végezhetsz el több feladatot, így még produktívabb leszel a munkában.

Kiemelt figyelemmel a környezetvédelemre

A Lenovo Yoga Pro 9i gyártása és csomagolása során újrahasznosított anyagokat használ, megfelel az Energy Star kritériumoknak, valamint EPEAT Gold és Carbon Neutral minősítéssel rendelkezik. Ezen felül a Lenovo a notebook teljes életciklusa alatt kompenzálja a becsült CO2-kibocsátást!

Lenovo Yoga Pro 9i 16IMH9

Mesterséges intelligencia

Az intelligens technológiával többet érhetsz el. A Lenovo Yoga Pro 9i a legújabb innovációkkal, köztük a mesterséges intelligenciával és a Lenovo X Power technológiával van felszerelve, amelyek együttesen fokozzák a teljesítményt, meghosszabbítják az akkumulátor élettartamát és biztosítják a hatékony hűtést. A kényelmes grafikai munkához NVIDIA Studio és a továbbfejlesztett videohívásokhoz és egyszerű streaminghez Lenovo Premium Suite is rendelkezésre áll.

Lenovo Yoga Pro 9i 16IMH9

Csúcsminőségű hang

Merülj el a tökéletes hangzásban! A Dolby Atmos és AMP optimalizálással ellátott hat hangszórójának köszönhetően elmerülhetsz az akcióban. Négy zajszűrő mikrofon és egy 5Mpx-es IR webkamera biztosítja a tökéletes kapcsolatot barátaiddal. Ráadásul akár 11 órán át tartja a kapcsolatot a nagy 84 Wh-s akkumulátornak köszönhetően, amely a Rapid Charge Pro funkcióval mindössze 30 perc alatt 50%-ra tölti fel az akkumulátort!

Lenovo Yoga Pro 9i 16IMH9

Fenntartható laptop

A Lenovo Yoga Pro 9i a környezetvédelem jegyében készült. Újrahasznosított anyagok felhasználásával gyártják és csomagolják, megfelel az Energy Star minősítési kritériumoknak, EPEAT Gold és Carbon Neutral minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy energiatakarékos és minimális szénlábnyomot hagy maga után. Ezen felül a Lenovo kiegyenlíti a gyártás során és az életciklus során keletkező becsült CO2-kibocsátást, így biztos lehetsz benne, hogy a készüléked környezetbarát.



Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 16 "
Fényerő 1 200 Nits
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:10
Panel Mini LED
Színlefedettség és tanúsítás 100% Adobe RGB
Maximális felbontás 3200 × 2000 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core Ultra 9
Intel processzorgeneráció Meteor Lake (14. generace)
Processzor modell szám Intel Core Ultra 9 185H
Processzormagok száma 16 ×
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core boost frekvencia 5,1 GHz (5 100 MHz)
Cache Processzor 24 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa LPDDR5
Memória frekvencia 7 467 MHz (7,47 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 6 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell RTX 4060

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 11 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB
Meghajtó interfészek PCIe NVMe
SSD kapacitás 1 000 GB (1 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés Nem tölthető
Töltőerő 170 W

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Szürke

Tömeg

Tömeg 2,05 kg

Interfész

Adat USB-C
Audio Combo Audio Jack
Thunderbolt / USB 4 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v5.3
WiFi 802.11ax (6GHz)
WiFi verzió WiFi 6E
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 362,72 mm
Maximális magasság 18,3 mm
Mélység 253,69 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga

Tanúsítvány

Tanúsítvány MIL-STD-810H

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter
Kód:  NTHU425o25
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  83DN003FHV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20