Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Lenovo laptopok

Lenovo logo

Lenovo notebookok

A Lenovo gyökerei 1984-ig nyúlnak vissza, amikor a számítógépeket gyártó cég Legend néven jött létre. Később azonban az elnevezés Legend Novo-ra („új legendá“ra), röviden Lenovó-ra változott. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ egyik legnagyobb számítógépgyártójává vált. A Lenovo azonban nem áll meg az asztali gépeknél, elsősorban ugyanis notebookokat kínál. A portfólióban munkához, gaminghez, a profik igényeihez szabott, de alapvető számítógépes igényeket is ellátó notebookokat is találsz, megfizethető áron. A Lenovo termékek közül nem hiányozhatnak a mobilkészülékek – sem, azaz az okostelefonok, tabletek és a 2 az 1-ben készülékek.

Základní notebook Lenovo

Alapvető Lenovo notebookok mindenkinek

A Lenovo alapvető notebook kategóriája azoknak a felhasználóknak ideális, akik internetezésre, irodai alkalmazásokhoz, filmek lejátszására vagy kevésbé rendszerigényes játékokhoz szeretnék azokat használni. A Lenovo Alapvető notebookjai a teljesítmény és az ár ideális kombinációja, amelyet főleg az otthoni felhasználók vagy a tanulók fognak értékelni. Ezen kategória kiváló példája például a Lenovo IdeaPad, amely karcsú design-nal és alacsony tömeggel büszkélkedhet.

Irodai Lenovo notebookok elérhető áron

Ezek a notebookok mindent tudnak, amit egy irodai notebooknak tudnia kell. Ezen modelljeinél a Lenovo nagy hangsúlyt fektet az akkumulátor hosszú üzemidejére. A két akkumulátornak köszönhetően a notebook akár 12,5 órán keresztül is bírja töltés nélkül. További előnye a kedvező teljesítmény/ár arány. A munkához elegendő teljesítményű, irodai alkalmazásokkal feltelepített Lenovo notebookokat már elég alacsony ártól be lehet szerezni. Így ideális választás a mindennapos, Microsoft Office használathoz vagy az interneten való szörfözéshez. Ha nem tudsz dönteni, hogy notebook vagy tablet, a Lenovo 2 az 1-ben készülékeivel egyszerre mindkettő a Tied lehet.

Kancelářský notebook Lenovo
Herní notebook řady Lenovo Legion

Gaming notebookok szenvedélyes gamereknek

A Lenovo gaming notebookjai nagy teljesítményt kínálnak, amelyről az Intel Core i5, i7 vagy AMD FX processzorai az akár 8 GB-os NVIDIA vagy AMD videókártyák kombinációjával gondoskodnak. Az egyes Lenovo Legion gaming notebookok például 1 ms-en belüli reagálású mechanikus billentyűzettel, RGB világítással, anti-ghosting funkcióval, Oculus tanúsítvánnyal rendelkező virtuális valóság támogatással és magával ragadó hanggal büszkélkedhetnek. A sorozat további specialitása a OneKey Turbo, amelynek lenyomásával a CPU-t és a GPU-t lehet úgy átütemezni, hogy azok maximális teljesítményt nyújtsanak.

Professzionális Lenovo notebookok elegáns design-nal

A Lenovo professzionális notebook-jai teljesítményükkel a profikat is lenyűgözik. Vékony design-uknak és alacsony tömegüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak utazáshoz. De ez nem minden! A Lenovo érintőképernyővel is kínál professzionális notebookokat, amelyek a munkát vagy a játékot egy más élményfokra emelik. Egyes modelljére a Lenovo On-Site garanciát kínál. Ennek köszönhetően egy szervizvonalon elég bejelenteni az esetleges hibákat és legkésőb az azt követő munkanapon visszahívnak egy lehetséges megoldással, így próbálják a vásárlók kéréseit minden szemszögből figyelembe venni.

Ultrabook Lenovo
TabletPC Lenovo Yoga

Lenovo 2 az 1-ben készülékek

Ha nem tudod, hogy notebook-ot vagy tabletet szeretnél, a Lenovo 2 az 1-ben készülékeit Neked találták ki! Gyakorlatilag egy billentyűzetes tabletről, avagy egy érintőképernyős notebookról van szó. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted. Amíg a Lenovo Miix széria Windows 10-es operációs rendszerrel felszerelt, és processzora egy átlagos számítógép processzorának felel meg, a Lenovo Yoga sorozatnál Android és Windows közül választhatsz, amely ráadásul extrém hosszú akkumulátor üzemidővel dicsekedhet. Mindkét széria alkalmas mind munkára, mind szórakozáshoz.

Eredeti kiegészítők notebookokhoz

A Lenovo notebookjaihoz kiegészítők gazdag kínálatát is nyújtja. Ha a notebookhoz gyakran csatlakoztatsz külső monitort, billentyűzetet vagy egeret és már unod, hogy állandóan ki-be kell huzigálnod , ajánljuk figyelmedbe a Lenovo dokkolóállomásokat. Ezekhez az összes kábelt hosszácsatlakoztathatod,  a notebookot pedig  elég rátenni. A töltést is  hasonló megoldáson alapul. Az olcsóbb dokkoló állomások úgy néznek ki mint egy adapter, amelyhez a szükséges kábelek csatlakoztathatók és a notebookhoz  csak egy kábellel csatlakoznak.  A Lenovo kiegészítő közöt továbbá megtalálhatók a táskák, az egerek és a biztonsági zárak is. A kínálatból nem hiányozhatnak a különböző csatlakozók, adapterek, töltők vagy notebook-akkumulátorok sem.

Příslušenství k notebookům Lenovo
Paraméterek módosítása
222 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20