Oldal frissítése

Lenovo Yoga 510-14

Kiegészítők a termékhez

Lenovo Yoga 510-14

Az érintőképernyős notebook hasznos eszköz, ha csak egyetlen számítógépet keresel házi feladatok írására és játékokra. A tabletek paraméterei eltérőek, ennek okán minden modell valami másra jó. Ez a különleges laptop olyan forgócsuklóval bír, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért használható klasszikus notebookként de tabletként is. A(z) Lenovo Yoga 510-14 pofon egyszerűen elforgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 510-14 hibrid laptop monitorja?

A tablet PC kijelzőjének mérete 14 ". A 16"-tól kisebb átmérőjű monitor kompromisszum a használható munkaterület és mobilitás között. Ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Lenovo Yoga 510-14 hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop lényeges része. Sokkal kardinálisabb a processzor modelltípusa, mint a puszta teljesítménye, amit magjainak száma és órajele fejez ki. Az Intel szép és ésszerű rangsort hozott létre. Processzorait a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit más rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a leggyorsabbak, amelyek lecserélték a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám komolyabb teljesítményt mutat. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. Az érték egy plusz információ a processzor teljesítményének feltérképezéséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték alatt marad, magasabb TDP-t tipikusan a nagyobb méretű számítógépeknél találhatunk.

A GPU-k rangsorolása is hasonló. A dedikált grafikus kártyák többnyire gyorsabbak, mint az integráltak. Az újabb generációs CPU-k nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontosabb indikátora. Az irodai programok futtatásához teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha néhanapján gyakrabban játszol RPG játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória ajánlott.

A(z) Lenovo Yoga 510-14 hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória kapacitását a használat célja határozza meg. A legegyszerűbb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű tablet PC-k sajátossága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Többszörösen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint az egyszerű lemezek. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kevert használata annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan notebookoknál fordul elő, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. A mester SSD a második pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának része: Operációs rendszer, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa AMD A9
Processzor modell szám AMD A9 9410
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,9 GHz (2 900 MHz)
Core boost frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Cache Processzor 1 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája AMD Radeon
Videókártya modell R5

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 1 000 GB

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 35 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 8,5 óra

Kialakítás

Ház anyaga Műanyag
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,75 kg

Interfész

Hálózati RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 336,4 mm
Maximális magasság 20,9 mm
Mélység 232 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Cseh, Szlovák

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga

Méret & felbontás

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  NT301w3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10