Oldal frissítése

Lenovo Yoga 500-14IBD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 500-14IBD

Az érintőképernyős laptop hasznos eszköz, ha éppen egyetlen számítógépet keresel munkára vagy játékokra. Ezen eszközök tulajdonságai sokban különböznek, ezért egyetlen modell sem jó mindenre.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 500-14IBD érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének átmérője.

A(z) Lenovo Yoga 500-14IBD hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes laptop fontos része. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét modellje, mint a puszta teljesítménye, amit magjainak száma és órajele mutat. Az Intel letisztult és kézzel fogható felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet táblagépekhez kínálnak. Hasonló hierarchiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek le fogják váltani az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Ez a szám egy kis segítség a processzor energiaéhségének megállapításához. A laptopok több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást tipikusan a kimagasló teljesítményű laptopoknál láthatunk.

A GPU-k besorolása ehhez hasonló. Az önmagukban álló videokártyák javarészt nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének központi tulajdonsága. Filmezéshez és böngészéshez teljesen megfelel körülbelül 2 GB RAM . Ha esetenként szenvedélyesebben lövöldözöl, akkor az alap a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy nagyobb kapacitás ajánlott.

A(z) Lenovo Yoga 500-14IBD laptop/tablet HDD és RAM mérete

A RAM-ok kapacitását a felhasználás célja alapján válaszd meg. A legegyszerűbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM az elérhető árú számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Sokkal gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a hagyományos lemezek. A HDD jelenti a tipikus winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja egy házban csak az SSD része a HDD modulhoz viszonyítva sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan notebookoknál fordul elő, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az első SSD a kisegítő pedig a klasszikus HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

Kód:  NT301g4bNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05