Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3

Kiegészítők a termékhez

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3

ThinkPad X1

Vállalati ultrabook

Kompromisszumok nélkül vékony

Kompromisszumok nélkül vékony

Az 1,3 kg-os kezdetű tömegnél az új X1 Carbon a legkönnyebb 14 colos ultrabook ezen a bolygón. Ez a legvékonyabb ThinkPad minden idők közül.

Hosszú élettartam

Hosszú élettartam

Az új X1 Carbon majdnem 11 órányi akkumulátor üzemel . Ha sikerül lemondania az akkumulátort, nem kell aggódnia. A RapidCharge segítségével az akkumulátor kapacitása akár 80% -kal is kevesebb, mint 1 óra.

Hővisszahúzás

Hővisszahúzás

Még az ultra-vékony kialakítással is az X1 Carbon hidegebb, mint valaha . A szabadalmaztatott ventilátorlap alakja révén ugyanazt a hűtési hatást érheti el, mint amit a ThinkPad-tól vár, és a készülék tökéletesen csendes.

Gyakorlatilag elpusztíthatatlan

Gyakorlatilag elpusztíthatatlan

Az űrprogramban használt szénszálaApproxól készül. Ez teszi az új X1 Carbon-ot a legnehezebb ThinkPad-ot.

ThinkPad billentyűzet

ThinkPad billentyűzet

A hatsoros, szigetelt, kifolyásgátló billentyűzet nagyobb pontosságot és kényelmet kínál. Emellett a háttérvilágítás megkönnyíti a sötétben való munkát.

Biztonságos eszköz

Biztonságos eszköz

A McAfee LiveSafe-nek köszönhetően a készülék teljesen biztonságos. Az anti-malware szolgáltatással, a kétirányú tűzfal és az új generációs szkenner segítségével megvédheti személyazonosságát és az összes adatot.

Kód:  NT077g6g9aNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20