Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad T560

Kiegészítők a termékhez

Lenovo ThinkPad T560

A Lenovo új generációs ThinkPad T sorozat készül piacra. Az erős test alacsony feszültségű processzorral, kiváló minőségű LCD kijelzővel, gyors memóriával és nem kevésbé gyors merevlemezzel rendelkezik. Az eredmény tökéletes utódja a legendás T50-nek .

Főbb jellemzők

  • A nagy teljesítményű hardver mindent képes kezelni
  • A csúcsminőségű kijelző lélegzetelállító látványt nyújt

A legkorszerűbb hardver

A notebook szíve erőteljes processzor. Értékelni fogja például a komplex számítástechnikában, renderelésben és videószerkesztésben.

A laptop teljesítményét gyors memória támogatja. 

Valódi profi

Szüksége van egy kiváló minőségű kijelzőre a laptopról? Akkor ez a modell kielégíti a legjobban. Erős pontja egy olyan kijelző , amely lenyűgözően élénk színeket és ropogós képeket nyújt, amelyek a folyamatok közepén rajzolnak. Azonban ugyanaz a gondoskodás a tökéletes, díjnyertes, díjnyertes billentyűzetből származik, amely kifolyik.

A legújabb verzióApproxan a Bluetooth és a WiFi technológiák kapcsolódnak a külvilághoz. A civilizáció elérésén kívül megfelelő nagy kapacitású akkumulátorok érhetők el .

Kód:  NT087c3dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15