Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad E550

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad E550

A Lenovo ThinkPad E550 sokféle jellemzővel és hatalmas alkatrészekkel rendelkezik. A megbízható Intel processzorok akár 4 GB gyors memóriát is felvehetnek. Adatok esetén akár 500 GB szabad helyet talál az extra gyors merevlemezén. Az olyan funkciók, mint a DVD-meghajtó vagy az ujjlenyomat-olvasó megkönnyítik a munkát és élvezetét. A kijelzőnek is finom Full HD felbontása van a modelltől függően.


Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black
Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Maximális kényelem

A LED háttérvilágítású kijelző, a HD Ready felbontás és a 15,6 "átlós kijelző tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, így a gyenge fényviszonyok mellett is maximalizálhatja a termelékenységet.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Integrált HD webkamera

A 720p HD webkamera széles látószöggel , alacsony érzékenységgel és gyenge fényviszonyok mellett az arcfelismerés funkcióval könnyedén VoIP-hívásokat és kétirányú zajcsökkentő mikrofonokat is készíthet.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Hosszú élettartam

A robosztus, jó minőségű, könnyű súlyú konstrukció a gyakori szállításhoz készült. Napi 9 órát tud dolgozni , azaz egész nap.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Díjnyertes ThinkPad billentyűzet

Az ergonómikus kialakítású ThinkPad- kifogástalan billentyűzet és a TrackPoint mutatóeszköz kiváló munkatapasztalatot biztosít. A TrackPad tartalmaz egy nagyobb érintőpanelt és három fizikai gombot a TrackPointon.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Sztereó hangszórók

A Dolby Advanced Audio hangsugárzók kristálytiszta térhangzást biztosítanak. Ezzel a technológiával jobb hangminőséget érhet el a VoIP alkalmazások és a nagyobb hangerő miatt torzítás nélkül.

Notebook Lenovo ThinkPad E550 Black

Gyors adatátvitel

Az USB 3.0 interfész 10x- os sebességet kínál az E550 és más eszközök közötti nagy multimédiás fájlok gyors másolásához.

Kód:  NT175i1k3NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10