Oldal frissítése

Lenovo Smart Paper - SP101FU

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
160 790 Ft

Lenovo Smart Paper - SP101FU

Ez a célszerű Lenovo Smart paper tablet hű segítőd lesz, amellyel több tevékenységet is könnyedén el lehet végezni. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 10,3" méretű kijelzővel készült, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok rajongói és a filmek szerelmesei is megtalálják szórakozásukat. 4 magos Rockchip RK3566 processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A RAM kapacitása 4 GB. 64GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez a legtöbb felhasználó számára ideális, és több tucat telepített alkalmazásnak adhat helyet. A szükséges energiát 3550 mAh. USB-C csatlakozóval készült.

Tablet Lenovo Smart Paper - SP101FU ...
Tablet Lenovo Smart Paper - SP101FU ...

Lenovo Smart Paper - SP101FU tablet - alapvető tulajdonságok

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Lenovo tablettel!
  • 4magos processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését
  • A RAM kapacitása 4 GB
  • 10,3" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • Az akkumulátor kapacitása 3550 mAh
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített ARM Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 3550 mAh kapacitású akkumulátorral működik. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített ARM Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Az előnyös Lenovo tablet elegendő tárolóval rendelkezik

Ezen Lenovo tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android AOSP 11,0 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel lehet játszani és több alkalmazást működtetni. 64 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, így még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is megkönnyíti.

Ez a nagyszerű Lenovo tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, így könnyedén kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat vezetékes kapcsolat nélkül.

Jól átgondolt funkciók

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a praktikus Lenovo tablettel! A külvilággal való interakció megkönnyítésére értékelni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a célszerű fényérzékelő és g-szenzor. Fényérzékelőt tartalmaz, amely elemzi a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezáltal optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes azonosítani, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

tok és stylus

Méret:

195 × 226 × 5,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

408 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,3 " (26,16 cm)
Felbontás - pixel QHD 1872 × 1404

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Fényérzékelő, G-szenzor

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Rockchip RK3566
Grafikus chip ARM Mali-G52

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android AOSP 11.0

Konstrukció és szín

Magasság 195 mm (19,5 cm)
Szélesség 226 mm (22,6 cm)
Mélység 5,5 mm (0,55 cm)
Tömeg 408 g (0,41 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Tok, Stylus

Márka/modellek

Tablet márka Lenovo
Tablet modell Smart paper

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NT225a1b5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZAC00001GR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20