Oldal frissítése

Lenovo IdeaPad 510s-14

Kiegészítők a termékhez

Lenovo IdeaPad 510s-14

Az IdeaPad 510s notebookjai a híres Lenovo megbízható és kompakt számítógépeApproxől állnak , amelyek elég erősek ahhoz, hogy kényelmesen kezeljék a mai igényes alkalmazások nagy részét. Az ebbe a kategóriába tartozó notebookok csúcsminőségű, keskeny profilúak, ergonómikus vezérlőkkel és teljes értékű felszereléssel rendelkeznek, így a legkorszerűbb komponensek a kényelmes munkahelyi teljesítéshez vagy szabadidőhöz a játékok és a multimédiás szórakoztatás révén.

Főbb jellemzők

  • A felső kijelző
  • Erőteljes processzor
  • Minőségi billentyűzet
  • Stílusos kivitel és karcsú kivitel
  • Hangminőség

Ideális az úton

A notebook csúcsminőségű kijelzője kiváló minőségű képeket nyújt a filmek megtekintéséhez és a kiváló minőségű játékok lejátszásához. A csatlakozás is élvezetes a modern USB vagy WiFi szabvány szerint .

Teljesítmény a legigényesebb munkához is

A notebook nagy teljesítményű processzorral rendelkezik.Kiegészítve van elegendő memóriával a gyönyörűen sima működés érdekében.

Jó hang mindenkor

A hangminőség biztosítottsztereó hangszórók. Az audió beszéd szintén világosabb és érthetőbb a VoIP kommunikációhoz, videokonferenciahoz vagy játékhoz. 

Kód:  NT335m7e7NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05