Oldal frissítése

Leitz

A Leitz egy elismert német márka, amelynek hagyományai 1871-re nyúlnak vissza. A Leitz termékek esetében csúcsminőségre és elegáns dizájnra számíthatsz. Minden termék német precizitással van megtervezve, és a gyártás során a kategóriájában legjobb anyagokat használják fel. Így biztos lehetsz benne, hogy a Leitz termékek minden használat során a legjobb teljesítményt nyújtják, és hosszú ideig tartanak. Kiállunk a minőségünk mellett, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát kínálunk. A Leitz a csúcsminőség és a design szinonimája.

Irodaszerek tervezése

Leitz WOW

A Leitz WOW sorozat irodai kellékeinek széles választékával a felismerhetetlenségig átalakíthatod az íróasztalodat. Válassz 8 élénk szín közül, kombináld őket szabadon és fejezd ki magad!

Sorozat megtekintése

Leitz COSY

Hangolódj a Leitz COSY termékcsaláddal, amely segít pozitív és inspiráló munkakörnyezetet teremteni, akár otthonról, akár az irodában dolgozol.

Sorozat megtekintése

Leitz RECYCLE

Fedezd fel a környezetbarát Leitz RECYCLE irodaszer-választékot. Minden termék klímasemleges, 100%-ban újrahasznosítható és környezetbarát csomagolásban kerül forgalomba.

Sorozat megtekintése

Ergonómia, egészséges ülés és kényelem a
Leitz Cosy Ergo munkahelyen

Leitz Egészséges ülések
Leitz fitness ülőgolyó
Leitz irodai berendezések
Leitz notebook pad
Paraméterek módosítása
550 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20