Oldal frissítése

Leitz TruSens Z-3500H SMART

5 2 értékelés
197 890 Ft

Leitz TruSens Z-3500H SMART

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Akkor tökéletes lesz számodra eme Leitz levegőtisztító. Hatékonyan megszabadulhatsz vele a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a levegő tisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is megszabadít. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. Az innovatív technológia és a hatékony UV-lámpás szűrő, HEPA, szén szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Elegendő teljesítményének köszönhetően 60 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, időzítő, állítható világítás, éjszakai mód, késleltetett indítás, teljesítmény-szabályozás és turbó üzemmód. Red Dot Design Award dizájn díjat is nyert.

Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Leitz TruSens Z-3500H SMART levegőtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Leitz levegőtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Megszünteti az allergéneket a levegőben
  • Filter típusa: HEPA, szén és UV sugárzás
  • 60 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 290 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A teljesítményét igény szerint állíthatjuk
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A felhasználói funkciók közé tartozik az automatikus kikapcsolás és a késleltetett indítás
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • A szűrő bármikor kimosható
  • Könnyen vezérelhetjük a légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül
  • Kompatibilis a hangasszisztensekkel is
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Érintésvezérlő panel
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés figyelmeztet
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • A világítás igény szerint módosítható
  • Egy ilyen modern Leitz légtisztító készülék teljesítménye 68 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 32 dB(A), illetve a maximális érték 66 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a méltán neves Leitz gyártótól

Ezen Leitz légtisztító készülék számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmilyen beállítás miatt. A teljesítmény könnyen beállítható, hogy az aktuális igényeidnek megfelelő optimális tisztítási fokozatot választhasd ki. Turbó üzemmódot is kapott, amikor is a lehető legmagasabb teljesítménnyel és intenzitással dolgozik. Ennek az üzemmódnak az aktiválása lényegesen intenzívebb és gyorsabb levegőtisztítást biztosít a helyiségben. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. A praktikus funkciók között szerepel az automatikus leállítás és a késleltetett indítás. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására. A szűrőcsere jelzője akkor jelenik meg, ha ellenőriznünk kell, és esetleg ki kell cserélnünk a szűrőt.

Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Könnyű használat és fejlett technológia

Eme Leitz légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. Egy mobilalkalmazással könnyedén vezérelhetjük a levegő tisztítót, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Kompatibilis a hangasszisztensekkel is, így vezérelhető hangutasításokkal is. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az érintős kezelőpanelen mindent ellenőrizhetünk, amire szükségünk van. A porérzékelő figyeli a porszemcsék koncentrációját, majd automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét a hatékony kiszűrés érdekében. A szűrő tisztításához egyszerűen mossuk le vízzel, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől. Az UV-sterilizáló lámpának köszönhetően a légtisztító képes hatékonyan elpusztítani az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Egy ilyen modern Leitz légtisztító lenyűgöző funkciókat kínál

Egy ilyen hasznos Leitz légtisztító javítja otthonunk klímáját, miközben friss környezetet teremt. Lehetőségünk van a világítás megváltoztatására, és aktuális hangulatunkhoz igazítására. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Eme Leitz légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Eme Leitz légtisztító készülék 290 m³/h kapacitású. A legalacsonyabb zajszint értéke 32 dB(A), illetve a maximális érték 66 dB(A).

Méretei:

72,6 × 26,3 × 26,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 68 W
Légtisztító teljesítmény 290 m3/óra
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 66 dB(A)
Minimális zajszint 32 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző, UV lámpa, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással, Hanggal

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő, Állítható világítás, Éjszakai mód, Késleltetett indítás, Teljesítmény-szabályozás, Turbó üzemmód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, UV sugárzás

Méret & súly

Szélesség 26,3 cm
Mélység 26,3 cm
Magasság 72,6 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Dizájn díj

Dizájn díj Red Dot Design Award
Kód:  TRUCV482
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2415139
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15