Oldal frissítése

LEITZ Precision Home A4

4,0 2 értékelés
9 990 Ft

LEITZ Precision Home A4

Leitz Precision Home A4 papírvágó

A könnyű és kompakt, maximum A4-es mérethez alkalmas Leitz Precision Home papírvágó ideális otthoni, művészeti vagy hobbi célú felhasználásra, például kártyák, ajándékok, meghívók vagy fotókollázsok készítéséhez. Ez a könnyen kezelhető és precíz Leitz papírvágó egyszerre akár 8 lapot is egyenesen, gyorsan és könnyedén elvág. A cserélhetőpengét egy műanyag vágófejbe helyezték el, így a vágógép teljesen biztonságosan használható.

A Leitz Precision Home A4 vágógép a jól láthatóan nyomtatott mércének és az átlátszó leszorítónak köszönhetően megkönnyíti a papírlapok igazítását és rögzítését. A jól látható vágási vonal és a könnyen kezelhető fej kényelmes és pontos vágást biztosít. Robusztus munkafelületének és éles acél késének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogymindig számíthatsz erre a kiváló minőségű Leitz papírvágóra a teljes jótállási időszak alatt.

A Leitz Precision Home A4 papírvágó legfontosabb jellemzői

  • Az A4-es papírvágó ideális otthoni, művészeti és hobbi felhasználásra
  • A Leitz Precision papírvágók minőségüknek, ergonómiájuknak és funkcionalitásuknak köszönhetően díjat nyertek a German Design Award 2022 díjátadón az irodai termékek formatervezése kategóriában
  • A biztonságosan zárt, edzett acélpenge könnyedén átvág akár 8 ív 80 g/m2 papírlapot is
  • A vágófej könnyen megfogható, az átlátszó vezetősínnel együtt biztosítja a pontos papírvágást nagyobb erőfeszítés nélkül
  • A dönthető, átlátszó leszorító és a sima vágófelület a nyomtatott metrikus rácsozással és szögvezetőkkel lehetővé teszi a papír pontos behelyezését, igazítását és vágását
  • A stabil műanyag talp csúszásmentes gumilábakkal biztosítja a stabilitást
  • A papírvágó könnyű és könnyen tárolható, ha nincs használatban
  • A Leitz papírvágó kiváló minősége garantálja a problémamentes használatot a teljes 2 éves garanciális időszak alatt (nem terjed ki a normál kopó alkatrészekre és a fogyóeszközökre)
  • Tartalék pengék egyenes vágáshoz külön is kaphatók
  • Méret: 37,6 × 15,3 × 4,6 cm
  • Tömeg: 0,30 kg

A Leitz Precision Home A4 papírvágó jellemzői

A Leitz Precision Home A4 papírvágó 8 db A4-es lapot képes elvágni

Az edzett acélpengével gyorsan, pontosan és könnyedén elvághatsz akár 8 ív 80 g/m2 A4-es papírt. A könnyű és kompakt Leitz Precision Home A4 vágógéppel könnyedén beállíthatod az otthoni, művészeti és hobbi célra használt papír méretét.

Vágási hossz 305 mm-ig

A sima műanyag vágófelület mérete és az ergonomikus vágófej lehetővé teszi a papír kényelmes vágását akár A4-es méretig. A nyomtatott mérce és a szögmérő még könnyebbé teszi a munkát.

A Leitz Precision Home A4 kiemelkedő vágási pontossággal büszkélkedhet

Az átlátszó, felhajtható rögzítő a vezetősínnel együtt biztosítja a papírlapok könnyű behelyezését és rögzítését. Könnyen követheted a vágási vonalat, így mindig tökéletesen nyomon tudod követni a vágási folyamatot. A Leitz Precision Home A4 papírvágó megbízható segítséged lesz kártyák, ajándékok, meghívók vagy fotókollázsok készítésekor.

Nagyfokú biztonság használat közben

Az acél vágópenge biztonságosan a műanyag vágófejbe van helyezve, így nem áll fenn a sérülés veszélye a penge cseréjekor vagy papírvágáskor.

Könnyű, mégis stabil alap

A robusztus műanyag vágófelületet csúszásmentes gumilábakkal látták el. A Leitz Precision Home A4 papírvágó ezért rendkívül stabil, mégis könnyű. Így könnyen hordozható és tárolható, ha nincs rá szükség.

A Leitz Precision gépre két év garancia vonatkozik

A Leitz Precision Home A4 papírvágó kitűnő minőségű és rendkívül tartós, ezért a teljes 2 éves garanciális időszak alatt megbízható segítséged lesz. A garancia nem vonatkozik az acél vágókésekre, amelyek külön is megvásárolhatók.

Tartalék penge a
Leitz Precision Home A4
papírvágóhoz

Vedd meg itt

Fedezd fel a Leitz Precision papírvágók széles választékát
Nézd meg a kínálatot

A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezik, és a legjobb anyagokból készülnek. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.

További Leitz termékek ITT.


Paraméterek

Típus és tulajdonságok

Típus Görgős
Formátum A4
Vágás hossza 30,5 cm (1,03 A4)
Kapacitás 8 lap
Tulajdonságok Skála
Penge anyaga Acél
Talapzat anyaga Műanyag
Nyomás Kézi
Szín Szürke
Kód:  LTZ365a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  90250000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05