Oldal frissítése

LEITZ ERGO Cosy, kék

4,5 12 értékelés
14 890 Ft

LEITZ ERGO Cosy, kék

Tegyen minden munkanapot élvezetesebbé a Leitz ERGO Cosy hűtőpárnával. Az állítható állvány megemeli a laptop monitorát, és segíti a jobb légáramlást és az alkatrészek hűtését. Ez védi az akkumulátort és más alkatrészeket az élettartam meghosszabbítása érdekében. A hűtőtartó állvány magassága állítható, kellemes kék színű, minimalista dizájnja pedig minden irodában kényelmet biztosít. A Leitz ERGO Cosy 13" és 17" közötti képernyőméretű laptopokhoz alkalmas.

A Leitz ERGO Cosy laptop hűtőpárna főbb jellemzői, kék színben

  • Megemeli a képernyőt az asztaltól, hogy elősegítse az egészséges üléshelyzetet
  • Elősegíti a jobb légkeringést és a hatékonyabb hűtést
  • A Leitz ERGO Cosy magassága állítható
  • Megbízhatóan tartja a laptopot a gumi elemeknek köszönhetően
  • Kellemes design nyugodt kék színben
  • Passzol a 13"-től 17"-ig terjedő laptopokhoz
  • Hűtőbetét a laptop élettartamának meghosszabbításához

Rugalmas és ergonomikus

A Leitz ERGO Cosy Cooling Pad a laptop megemelésére szolgál, ami nemcsak a gyorsabb hűtést segíti elő, de kényelmesebb a nézegetés és a testtartás szempontjából is kedvezőbb. négy magassági beállítás közül választhat, és az állítható magasságú asztallal kombinálva kényelmet biztosít ülő vagy álló munkavégzés közben. Az állvány kompakt és könnyen összecsukható, így soha nem lesz útban az íróasztalának.

A Leitz ERGO Cosy-t úgy tervezték, hogy működjön

A Leitz ERGO Cosy laptop hűtőállvány kifinomult dizájnja több kategóriában is kiemelkedik. Állíthatóságának köszönhetően ideális az egészséges ülés és a kényelem érdekében, valamint a laptop alkatrészeinek hőhatástól való megóvása érdekében. A Leitz ERGO Cosy állvány, kék gumielemei biztosítják a biztonságos tartást a notebookon, így az biztosan a helyén marad. Emellett minimalista megjelenése és matt színei bármilyen íróasztalhoz illeszkednek. Munka közben az állvány külső billentyűzettel és egérrel (külön megvásárolható) kombinálva működik a legjobban.

Paraméterek

Rendeltetés

Max. támogatott laptop képátmérő 17 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Pozícionálhatóság
Anyag Műanyag
Szín Kék, Szürke

Hűtés

Hűtés típusa Passzív

Méretek és tömeg

Szélesség 312 mm
Magasság 50 mm
Mélység 248 mm
Tömeg 382 g

Tulajdonságok

Laptop maximális képátmérője 17 "
Anyag Műanyag
Típus Állítható
Szín Kék
Kód:  LTZ257a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  64260061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05