Oldal frissítése

Leitz Complete

Leitz Complete

Az Ön előadás előtt csomagolt osztályban, tárgyalóterem mindennapi munkaköri leírás? Vagy csak ragaszkodnak a növények gazdag lábon állás nagy változékonysága. Právě vlastnosti důležité pro kvalitní odvedení prezentace v sobě skrývá dokonale designově zpracovaný stylus od společnosti Leitz.

legfontosabb jellemzői

  • Tervezés kialakított töltőtoll
  • Funkciók vezérlésére diavetítés
  • Akár 10 méter
  • Works with Windows és iOS
  • Soft tip dolgozni érintőképernyő
  • Integrált lézerpointer

Minden egy

Ez az elegáns töltőtoll segítségével bejelentkezhet dokumentumokat vagy jegyzetelni. De ez még nem minden, a termék is lehet használni, mint egy vezeték nélküli technológia ellenőrzési előadások távokon akár 10 méter. Vegye le a kupakot, és dugja be a számítógépbe. Bez nutné instalace můžete pomocí tří tlačítek přepínat jednotlivé slajdy přednášky. A toll egy beépített, hogy szükség esetén még egy lézer pointer. Végül, akkor képes lesz arra, hogy a munka egy érintőképernyős mobiltelefon, tablet vagy PC-n keresztül soft-tip toll. Ez teszi a kijelzőt védi a karcolásoktól és az ujjlenyomatoktól.   

Kód:  LETCOM1
Termékszám:  64770095
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20