Oldal frissítése

Lauben Stick Blender 800AT

4,5 2 értékelés
Leárazás -10 %
26 890 Ft 29 990 Ft

Lauben Stick Blender 800AT

Lauben Stick Blender 800AT - rengeteg recept, egy gép

Könnyítsd meg a konyhai munkát a praktikus és nagy teljesítményű Lauben Stick Blender 800AT botmixerrel. 800 W teljesítménnyel, hat állítható sebességgel és egy további TURBO funkcióval rendelkezik. A csomag számos tartozékot tartalmaz krémek, levesek, pépek, mártások, desszertek elkészítéséhez, fűszernövények aprításához vagy jég zúzásához is. A robusztus turmixgép ergonomikus formájú, és csúszásmentes kivitel jellemzi a könnyű használat érdekében. A hosszú keverőrúd titánium pengéi úgy kerültek kialakításra, hogy megakadályozza a kevert összetevők szétfröccsenését. Főzés után a Lauben Stick Blender 800AT összes tartozékát mosogatógépben moshatod.



A multifunkciós botmixer tartalék erővel rendelkezik

A konyhában a Lauben Stick Blender 800AT nagyszerű partner lesz 800 W-os teljesítményének és éles titánium pengéinek köszönhetően, amelyek még a kemény zöldségekkel is megbirkóznak, és sima pürévé alakítják át őket. Összesen 6 sebességfokozat és számos tartozék közül választhatsz, így könnyedén elkészítheted, amihez kedved van. A Lauben Stick Blender 800AT botmixerrel krémes leveseket, szószokat készíthetsz, gyógynövényeket, dióféléket apríthatsz, jeget zúzhatsz és kemény habot verhet desszertjeidhez.

A Lauben Stick Blender 800AT fröccsenésgátlóval rendelkezik

Minden kezelőszerv közvetlenül a botmixer testén található, így bárki egyszerűen működtetheti. Válassz a 6 sebességfokozat és egy további TURBO funkció közül. A hosszú keverővel rendelkező eszközt úgy tervezték, hogy a forró hozzávalókat gond nélkül keverhesd segítségével. Ezenkívül a fejet úgy alakították ki, hogy keverés közben az összetevők ne fröccsenjenek ki. A Lauben Stick Blender 800AT botmixer minden tartozéka mosogatógépben mosható.

Prémium kialakítás praktikus állvánnyal

A Lauben botmixer egyesíti a funkcionális teljesítményt az elegáns és praktikus formatervezéssel, amiért joggal érdemli ki az IF Design díjat. A Lauben Stick Blender 800AT botmixert egyszerűen elhelyezheted a mellékelt állványon, amely az összes szükséges tartozékot is tartalmazza, így minden kéznél lesz, és semmi sem lesz útban. A botmixert ergonomikus és csúszásmentes kialakítás jellemzi a könnyű kezelhetőség érdekében.

A Lauben botmixerrel bármit elkészíthetsz, amit csak szeretnél

A gyártó a botmixert már az alapcsomagban számos kiegészítővel vértezte fel, így szinte bármit elkészíthetsz vele.

  • Keverő tartozék -a robusztus és ergonomikus formájú, csúszásmentes kivitelezésű kiegészítő könnyen használható. A speciálisan kialakított fej megakadályozza a nyersanyagok szétfröccsenését. A keveréshez a csúszásmentes aljú keverőedények egyike használható. A tartozék alkalmas mártások, pürék és krémlevesek elkészítésére.
  • Krumplipüré kiegészítő -tökéletesen sima burgonyapürét készít. Csak vágd fel a burgonyát kisebb darabokra, adj hozzá tejszínt, vajat, és nyomd meg a gombot.
  • Aprító -használd ezt a tartozékot diófélék, fűszernövények, friss zöldségek aprítására és jég törésére. Nem kell többé aggódnod a hagyma miatt, hiszen a Lauben botmixerrel pillanatok alatt megbirkózol vele.
  • Habverő / Keverő -különösen sütéskor fogod értékelni a habverő tartozékot, amellyel kemény tojáshabot készíthetsz. Számtalan finom desszertet készíthetsz vele könnyedén, a csokoládé mousse-tól a habcsókig.
  • Állvány -a géphez egy praktikus állványt is kapsz, amely megkönnyíti a konyha rendben tartását. A Lauben botmixer minden tartozéka és alkatrésze elfér az állványban.
  • 1000 ml-es keverőedény fedővel -az élelmiszerek rövid távú tárolására alkalmas tárolóedény. Ezenkívül ergonomikus fogantyúval és kiöntőcsővel rendelkezik.
  • 600 ml-es keverőedény -kisebb tartály a könnyebb kezelhetőség érdekében, ergonomikus fogantyúval és kiöntőcsővel.

A Lauben Stick Blender 800AT botmixer főbb jellemzői

  • Nagy, 800 W teljesítmény
  • Sokoldalú használat - jégdarálás, aprítás, habverés és turmixolás
  • 6 fokozat és TURBO funkció
  • Titán pengék
  • Az Anti-splash kialakítású turmixfej megakadályozza az összetevők szétfröccsenését
  • Extra csendes működés
  • Ergonomikus és csúszásmentes kialakítás
  • A csomag tartalmaz egy praktikus állványt a botmixer és a tartozékok tárolására
  • A levehető alkatrészek mosogatógépben moshatók

Csomag tartalma:Stick Blender 800AT, keverő kiegészítő, habverő tartozék, burgonyapüré tartozék, aprító, 1000 ml-es tartály fedéllel, 600 ml-es tartály, állvány, használati útmutató

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 2
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Műanyag

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Passzírozó tárcsa, Smoothie edény

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Sebességfokozat 6
Kód:  LAUtmx24
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LBHBMSTB800AA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10