Oldal frissítése

Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS

5 1 értékelés
65 990 Ft

Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS

Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS

Sokoldalú segítség minden háztartásban

A Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS méltó a nevéhez, hiszen sokféleképpen felhasználható. A 10 előre beállított programmal kényelmesen elkészíthetsz bizonyos recepteket, de a belső öntöttvas zománcozott edény könnyen kivehető és önállóan is használható. Az OvenSafe® technológiának köszönhetően beteheted a sütőbe vagy különböző típusú tűzhelyekre is, mivel 250°C-ig hőálló. Az edény 6 literes, így könnyedén főzhetsz nagy mennyiségű ételt az egész család számára. A speciális fedő biztosítja a nedvesség egyenletes eloszlását az edényben, így az ételek szaftosak és ízletesek lesznek. Ezenkívül a Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS edényhez tartozik egy receptkönyv, egy speciális pároló a pároláshoz és szilikon tartozékok a biztonságos használathoz (kesztyű és alátét). A praktikus melegen tartás funkció és a késleltetett indítás garantáltan jól fog jönni.

OvenSafe® belső edény

Tartalmaz egy 6 literes zománcozott belső edényt (250°C-ig hőálló)

10 automatikus program

Előre beállított programok az ételkészítéshez

Speciális fedők

A fedőt úgy tervezték, hogy egyenletesen oszlassa el a nedvességet

Öntöttvas és zománcozott felület

Minőségi és tartós anyagok

Pároló

Speciális pároló ételpároláshoz

Keep Warm funkció

Miután megfőtt, az étel melegen marad, anélkül, hogy felforrna

Késleltetett indítás

Állítsd be az ételkészítést az idődhöz igazítva

Szilikon tartozékok

Védő szilikon kesztyű és szilikon párna

Belső öntöttvas zománcozott edény

A Lauben elektromos multifunkciós edényhez tartozik egy öntöttvas zománcozott edény, amely önmagában is használható. A 250°C-os hőmérsékletálló képességének köszönhetően sütőbe vagy különböző típusú tűzhelyekre is alkalmas. Az öntöttvas előnye, hogy jól elnyeli a hőt, amelyet a benne lévő nyersanyagoknak ad át. Hogy az ételek szaftosak maradjanak, az öntöttvas edény speciális fedővel rendelkezik, amely optimális páratartalmat biztosít a belsejében.

A Lauben 6000RS könnyű és gyors főzést biztosít

Készítsd olyan ételt, amihez kedved van! A Lauben multifunkciós edény 10 előre beállított programot kínál - lassú főzés,  kézibeállítás, gőzölés, párolás, tojásfőzés, húsleves, sütés, rizs, édes tészták, joghurt. Minden program esetében manuálisan állíthatod be a hőmérsékletet és a főzési időt. Ha jobban meg akarod tervezni a főzést, használd a késleltetett indítás funkciót. A Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS edény Keep Warm funkciót is kínál, amely a főtt ételt melegen tartja anélkül, hogy túlfőzné azt.

Biztonságos és egészségesebb főzés

A Lauben multifunkciós edény speciális párolóedényének köszönhetően egészségesebb módon, zsír nélkül készítheted el az ételeket. Ahhoz, hogy az ételkészítés teljesen biztonságos legyen, használd a mellékelt szilikon kesztyűt és szilikon alátétet. A tartós használatra tervezett Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS rozsdaálló, többrétegű zománcozott felülettel rendelkezik. Ha inspirációra van szükséged ahhoz, hogy mit főzz, biztosan örömmel fogadod majd a mellékelt szakácskönyvet, amely egyszerű és egészséges recepteket tartalmaz.

A Lauben OvenSafe® Multicooker 6000RS multifunkciós edény legfontosabb jellemzői

  • 6 literes kapacitás nagyobb mennyiségű ételek főzéséhez
  • 10 előre beállított program - lassú főzés,  kézibeállítások, gőzölés, párolás, tojásfőzés, húsleves, sütés, rizs, édes tészták, joghurt
  • A hőmérséklet és a főzési idő manuálisan is beállítható
  • A Keep Warm funkció fenntartja a főtt étel hőmérsékletét
  • A zománcozott öntöttvas edény önmagában is használható (250 °C-ig hőálló)
  • A speciális fedő egyenletesen tartja a nedvességet az edényben
  • A csomag tartalmaz egy speciális gőzölőt az egészségesebb gőzölés érdekében
  • Szilikon kesztyűt és szilikon alátétet kapsz a kényelmes használathoz
  • A csomag tartalmaz egy receptekkel teli szakácskönyvet

Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző, Multicooker, Sütőedény

Űrtartalom

Űrtartalom 6 l

Funkciók

Funkciók Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Kijelző, Zöldségpároló, Kivehető edény, Automatikus programok
Kiegészítők Csúszásgátló fogantyú, Alátét, Gőzös

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Lábas anyaga Zománcozott
Űrtartalom 6 l

Programok száma

Programok száma 10
Kód:  LAUmul32
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LBMCMOSMC60SA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10