Oldal frissítése

Lauben Kitchen Machine 1200BC

4,8 17 értékelés
102 990 Ft

Lauben Kitchen Machine 1200BC

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új Lauben Kitchen Machine 1200BC konyhai robotgéppel. 1200 W-os motort kapott, amely az alapanyagok gyors és igényes feldolgozása során is megbízható teljesítményt képes biztosítani. A motor teljesítménye könnyedén állítható 8 sebességi fokozatban, így gyorsabban és lassabban is tudjuk működtetni. A bolygómozgásnak köszönhetően, melynek során az alapanyagok keverésekor a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy strapabíró tállal, melynek kapacitása 5,5 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb és teljes fordulatszám szabályozás. A strapabíró Lauben konyhai robotgép megjelenését fekete szín emeli ki.

Konyhai robotgép Lauben Kitchen Machine 1200BC ...
Konyhai robotgép Lauben Kitchen Machine 1200BC ...

Lauben Kitchen Machine 1200BC konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • Az ügyes Lauben konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1200 W teljesítményű motorral látták el
  • 8 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás teszi lehetővé
  • A keverőtál térfogata 5,5 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Fekete szín dobja fel nagyszerű külalakját

Eme Lauben Kitchen Machine 1200BC konyhai robotgép tulajdonságai

Az ügyes Lauben konyhai robotgéppel a különféle fogások elkészítésének mesterévé válhatsz. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Játszva készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Játszva megalkotja kedvenc pizzánk, desszertünk vagy kenyerünk tésztáját. Mixer funkcióval is ellátták. Ledarálja a dióféléket és a jeget, ezenkívül ízletes leveseket, zabkását és egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat készít. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket. A darálóval kiválaszthatjuk, hogy a húst durvára vagy finomabbra szeretnénk aprítani. Az otthoni darált hús készítése során a jó minőség garantált, és emellett az ízesítést is mi határozzuk meg.

Konyhai robotgép Lauben Kitchen Machine 1200BC ...
Konyhai robotgép Lauben Kitchen Machine 1200BC ...

Próbáld ki a nagyszerű Lauben konyhai robotgép extra funkcióit

A nagyszerű Lauben Kitchen Machine 1200BC konyhai robotgép tökéletes megoldás minden konyhába. A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását. A zökkenőmentes sebességszabályozásnak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő munkatempót. Az ügyes Lauben Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

Konyhai robotgép Lauben Kitchen Machine 1200BC ...

A strapabíró Lauben konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, mixerfej, daráló, dagasztókar, habverő, habverő kar, beöntő karima és smoothie tartály. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának eme Lauben Kitchen Machine 1200BC konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, így megspórolhatunk rengeteg helyet és pénzt.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

34,5 × 19,5 × 37 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7,5 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Nyomóprés, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Mixerfej, Daráló, Dagasztókar, Habverő, Habverő kar, Beöntő karima, Smoothie tartály
Keverőtál űrtartalma 5,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 200 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 8
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 37 cm
Szélesség 19,5 cm
Magasság 34,5 cm
Tömeg 7,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  LAUKR524
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LBNSM1200BC  

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10