Oldal frissítése

Lauben Electric Kettle EK17GS

4,2 43 értékelés
23 590 Ft

Lauben Electric Kettle EK17GS

Hőmérséklet pontosan a saját ízlésed szerint

Készíts akár 1,7 liter forró vizet kedvenc italodhoz a Lauben EK17GS Electric Kettle vízforralóval! A beépített termosztátnak köszönhetően a hőmérsékletet tízfokozatú lépésekben, 60-100 °C között választhatod ki. A kívánt hőmérséklet könnyen beállítható a könnyen leolvasható LCD kijelzőn a díjnyertes One-Touch vezérléssel. Ha a vízforraló befejezte a melegítést, automatikusan kikapcsol, de ha aktiválod a Keep Warm funkciót, a Lauben EK17GS 2 órán keresztül fenntartja ugyanazt a vízhőmérsékletet. A vízforraló biztonsági zárral ellátott fedele könnyen nyitható a fogantyún található gomb segítségével. A Lauben vízforraló mosható szűrővel rendelkezik, hogy csökkentse a vízkő kialakulásának kockázatát. A tápkábel elrejthető a készülék alján lévő helyen, amikor nincs használatban.

A Lauben EK17GS lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet kiválasztását

Készítsd el kedvenc italodat úgy, ahogyan szereted! A Lauben vízforraló beépített termosztáttal rendelkezik,amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását 60-100 °C közötttíz fokonként. Gyorsan és egyszerűen felforralhatod a vizet nemcsak a teához vagy kávéhoz, hanem a bébiétel felmelegítéséhez is. A Keep Warm funkcióval a Lauben EK17GS vízforraló a forralást követően akár 2 órán keresztül is a beállított hőmérsékleten tartja a vizet.

Szinte karbantartásmentes vízforraló

A Lauben EK17GS Electric Kettle a fűtőelem rejtve van, ezért a vízkő kialakulásának kockázata jelentősen lecsökkent. Amikor nincs használatban, a vízforraló kábelét a talp aljában tárolhatod, így nem lesz útban a konyhapulton. A Lauben EK17GS Electric Kettle elegáns és letisztult, minimalista stílusú kialakításával nyűgöz le.

A Lauben EK17GS Electric Kettle vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A beépített termosztát lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását 60-100 °C között, tíz fokonként
  • Precízen formázott tölcsér a víz áramlásának irányításához
  • Kivehető és mosható szűrő csökkenti a vízkő kialakulásának kockázatát
  • A vízforraló biztonsági fedele a fogantyún lévő gombbal nyitható ki
  • A Lauben EK17GS Electric Kettle vízforraló automatikusan kikapcsol, ha elérte a kívánt hőmérsékletet
  • 360°-ban elforgatható talapzat
  • A vízforraló alatt a kábel tárolására alkalmas hely található
  • A Keep Warm funkció akár 2 órán keresztül a kívánt hőmérsékleten tartja a vizet
  • Túlmelegedés és üresjárati biztosíték
  • Elegáns, letisztult design

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Üveg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LAURK040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LBNEK17GS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10