Oldal frissítése

LAMAX Tips1 türkiz

4,1 42 értékelés
5 090 Ft

LAMAX Tips1 türkiz


Hangold át az életed!

Bárhová is mész, bármit is teszel a türkizkék színben kapható LAMAX Tips1 fülhallgató jó, ha mindig nálad van. Ez a minőségi vezeték nélküli fülhallgató minden zenét és sportot szerető, aktív ember számára igen hasznos eszköz. Nincs több gond a kínos kábellel, futás vagy utazás közben, mert a Bluetooth 4.2 támogatással vezeték nélkül hallgathatod kedvenc számaidat. Egy töltéssel akár 5 órán át is működik. A kézibeszélőben praktikus mikrofon is található a telefonhívások könnyű kezelése céljából.


A fejhallgató gyakorlati működése

A LAMAX Tips1 vezeték nélküli fejhallgató bámulatosan kiegyensúlyozott hangzással rendelkezik, hogy bármilyen műfajt a legjobb minőségben élvezhess. Ha nagyon széles körű a zenei ízlésed, hosszú lejátszási listával, akkor se aggódj. A fülhallgató praktikus vezérlőelemeket visel, amelyeknek köszönhetően a telefont a zsebedben hagyhatod, és mindent közvetlenül a fülhallgatón keresztül állíthatsz be. LAMAX Tips1

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



Rendkívül könnyű fülhallgató a LAMAX Tips1

Kis tömege miatt bárhová magaddal viheted a LAMAX Tips1-et. Tökéletes minden olyan sportoló számára, aki még a fejhallgató súlyát sem akarja érzi mozgás közben. A csomagban három méretű fülhallgató található, ezért ne aggódj amiatt, hogy esetleg nem  illeszkedik a füledbe.


Kényelmes fülhallgató, amely mindig jó szolgálatot tesz

A LAMAX Tips1 nemcsak mobiltelefonhoz, hanem laptophoz, táblagéphez vagy számítógéphez is csatlakoztatható. A többpontos technológiának köszönhetően zeneszámokat két eszközről is lejátszhatsz további párosítás nélkül. Az akkumulátor élettartama 5 óra egy töltéssel, és másfél óra alatt teljesen feltöltött állapotba kerül.


Bluetooth 4.2

A fejhallgató Bluetooth technológiájának 4.2-es verziójával fut. Nagy stabilitást, jobb átviteli sebességet és 10 méteres hatótávolságot kínál.


Tökéletesen kiegyensúlyozott hangzás

Élvezd a tökéletesen kiegyensúlyozott és harmonikus hangokat. Ha szeretnéd, a telefon hangszín szabályzójával további beállításokat is elvégezhetsz a készüléken. Tőled függ!


Gyakorlati műveletek

Ha változtatnál a hangerőn, váltani szeretnél a számok között, vagy hívást akarsz fogadni, nem kell a telefonért a zsebedbe nyúlni. A LAMAX Tips1 praktikus és egyszerűen használható.


Többpontos technológia

Ezzel a technológiával akár két eszközhöz is csatlakoztathatod egyszerre a fülhallgatót. Könnyen és gyorsan válthatsz az eszközök között, ha szükséges.


Ultra könnyű test

A fülhallgató csak 10 gramm súlyú, és ezért nem fog zavarni egy percre sem. Éppen ezért tökéletesen ideális sportolóknak.


Handsfree

A LAMAX fülhallgatóval bármikor, bárhol fogadhatod a hívásokat anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat. A fülhallgatóba beépített mikrofon elegendő minőségű, ahhoz, hogy elég jól hallható legyen minden hívás.


3 méretű dugó

A csomagban három méretű füldugó található, így minden fülhöz van megfelelő méret.


5 óra akkumulátorral

A fülhallgatók 5 órán keresztül működnek, másfél órán belül pedig készen állnak a használatra.



Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 10 mm
Impedancia 16 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Kábelen

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 5 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 10 g
Kód:  LMA090t
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TIPS1T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15