Oldal frissítése

LAMAX Sounder2 Mini

4,0 73 értékelés
13 490 Ft

LAMAX Sounder2 Mini

LAMAX Sounder2 Mini - tedd zsebre a lejátszási listádat

Élvezd a pihenést, vagy pumpáld fel az adrenalinszintedet! A LAMAX Sounder2 Mini hangszóró akár 30 órán keresztül ellát a kedvenc zenéddel, és biztosítja a megfelelő hangulatot a munkához, pihenéshez és sportoláshoz. 360°-os térhatású hangzás, kompakt méretek, vízállóság és a legújabb Bluetooth 5.0-án keresztüli csatlakoztatás - ilyen az új haverod.



Hordozhatóság vagy hangzás? A LAMAX Sounder2 Mini hangszóró mindkettőre képes

A Sounder2 Mini hangszórónál egyensúlyba hoztuk a teljesítményt és a hordozhatóságot, hogy minőségi zenével láthasson el, bárhová is mész. A kompakt házban 15 W fér el, olyan extrákkal együtt, mint például a BeatBass® technológia, amely kiemeli a mély hangokat a térhatású hangzásban.

A zenéd. A LAMAX Sounder2 Mini hangszóróval bárhol

Kicsi, robusztus, hosszú üzemidővel. A LAMAX Sounder2 Mini mindenre képes veled. Könnyen elfér a hátizsákodban, vagy viheted a pántnál fogva. Az IP66-os védelemnek köszönhetően ellenáll az esőnek, pornak és hónak, és tartós háza a durva bánásmódot is elviseli. Elég sokáig nem kell konnektort keresned, mivel a 2500 mAh-s akkumulátor akár 30 órán át is bírja.

Több áramforrás? Választhatsz

A LAMAX Sounder2 Mini teljes szabadságot biztosít - szinte bárhonnan játhatsz le rajta keresztül a zenét. Akár 18 méteres távolságig is stabilan és kiváló átviteli minőségben csatlakoztatható a Bluetooth legújabb, 5.0-ás verzióján keresztül. Vagy egyszerűen csatlakozz a csomagban található 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott audiokábelen keresztül, esetleg helyezz be egy Micro SD memóriakártyát a hangszóróba. A BeatShare® és a TWS technológia lehetővé teszi más, azonos technológiával felszerelt LAMAX hangszórók csatlakoztatását, ezzel megnövelheted az összteljesítményt.


LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

A LAMAX Sounder2 Mini hangszóró 360°-os hangzása

A LAMAX Sounder2 Mini egyenletesen lefedi a környező teret, így például az asztal körül összegyűlt minden ember jól hallja.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

A LAMAX hangszóró extrém üzemideje akár 30 óra

Hosszabb rendezvények esetén jól jön, hogy a LAMAX Sounder2 Mini hangszóró akkumulátora 2500 mAh-ás kapacitásával akár 30 órán át működik.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

A család legjobban hordozható tagja

A LAMAX Sounder2 Mini hangszóró 115 × 93 × 90 mm-es méretével könnyen elfér egy hátizsákban, esetleg a pántjánál fogva felakasztható vagy biztonságosan hordozható.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

BeatBass® a nagyobb mélységért

Ha dübörgő basszusra vágysz, a BeatBass® technológia segítségével alaposan kiélvezheted.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

True Wireless Stereo és BeatShare®

Nem elég egyetlen hangszóró teljesítménye? Kapcsolj hozzá egy másik BeatShare® technológiával rendelkező LAMAX hangszórót - például a Sounder2-t, a Sounder2 Max-ot, a Storm1-et, a Sentinel2-t vagy egy másikat.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

A LAMAX Sounder2 Mini hangszóró IP66 vízállósága

A LAMAX Sounder2 Mini hangszórót sem az eső, sem a por, sem a hó nem zavarja. Elviseli a kissé durva bánásmódot, így a vízre vagy síelésre is magaddal viheted.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

Bluetooth 5.0

A Bluetooth a legújabb, 5.0-ás verzióban akár 18 méteres távolságig képes adatokat továbbítani. Akkor miért kellenének még a kábelek?

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

A LAMAX Sounder2 Mini hangszóró praktikus USB-C-je

A MicroUSB már a múlté, ezért a Sounder2 Mini hangszóróban a legújabb USB-C-t találod. Az az előnye, hogy szimmetrikus, így már az első próbálkozásra helyesen csatlakoztathatod. A hangszóró 2-3 óra alatt töltődik fel rajta keresztül.

LAMAX Sounder2 Mini Bluetooth hangszóró

Maximális csatlakoztathatóság

Bármilyen forrásból lejátszhatsz zenét. A LAMAX Sounder2 Mini hangszórót vezeték nélkül és szabványos, 3,5 mm-es jack-kel ellátott audiokábellel csatlakoztathatod, amely a csomag része, vagy behelyezhetsz egy MicroSD-kártyát.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, MicroSD
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 15 W
Min. frekvencia 115 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz
Impedancia 60 Ohm
Sávok száma 1 sávos

Jellemzők és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Mikrofon, USB tápellátás
Vezérlés iOS, Android

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 2 500 mAh
Lejátszási idő 30 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Soundbar méretek

Szélesség 9,3 cm
Mélység 9 cm
Magasság 11,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 0,44 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  LMA019t1b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LMXSO2MINI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20